Mentalisti Noora Karma, 45, julkaisi Instagram-tilillään säteilevän onnellisen yhteiskuvan uuden Juha-rakkaansa kanssa. Pari juhlisti itsenäisyyspäivää Vanajanlinnassa.

Kuvassa Noora poseeraa upeassa juhlamekossa ja Juhalla on yllään tumma puku sekä itsenäisyyspäivään sopiva sininen rusetti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noora vietti avioeronsa jälkeen muutaman vuoden sinkkuna, ennen kuin löysi Juhan. Uudesta rakkaastaan Noora kertoi Metropolille jo syyskuussa, mutta ei vielä tuolloin paljastanut tämän henkilöllisyyttä.

– Elämässäni on alkanut uusi aikakausi ja menneet asiat on käsitellyt. Elämääni on tullut uusia ihania ihmisiä ja vanhat ovat saaneet poistua, Noora paljasti tuolloin Metropolille.

Noora kertoi syksyllä myös suunnitelmistaan avata Espanjaan Talent School -taikurikoulu, jonka myötä hän muuttaisi lastensa kanssa etelän lämpöön. Toinen koti pysyy silti Suomessa.

– Minulla on keikkoja ja muita töitä Suomessa, joten seuraavan vuoden seilaan kahden maan välillä. Toistaiseksi toinen kotini pysyy Suomessa, Noora kertoi Metropolille.

Lue myös:

Tässä on Noora Karman uusi miesystävä – osallistuivat yhdessä halloween-juhliin!

Espanjaan muuttava Noora Karma poistui sinkkumarkkinoilta: ”Elämässäni on alkanut uusi aikakausi”