Riskinotto kannattaa, kun kyse on naisesta!

Vaikka nykyiseen elinympäristöömme ei liity sellaisia hengenvaarallisia riskejä kuin esimerkiksi kivikaudella, naisen vuoksi riskin ottaminen saattaa olla yllättävän kannattavaa. Men’s Health listasi tilanteita, joissa mies voi huoletta käyttää sisäänrakennettua riskinottokykyään.
Flirttaillessa liika kohteliaisuus ei kannata
Jos haluaa erottua massasta, kannattaa kiusoitella naista hieman. Suurin osa miehistä on äärettömän kohteliaita flirttaillessaan, joten pahan pojan rooli voi olla viehättävää. Varovaisuus on kuitenkin paikallaan, sillä kiusoittelun ja loukkaamisen ero on hiuksenhieno. Hymyä ei pidä unohtaa.
Vertaile naisystävääsi muihin – positiivisesti
Jos kerrot nähneesi erittäin kauniin, mielellään joltain julkkikselta näyttävän naisen, joka yritti iskeä sinua, tyttöystäväsi tulee melko varmasti mustasukkaiseksi. Mutta kun jatkat tarinaa kertomalla, että torjuit kyseisen iskuyrityksen sanoen, että sinua odottaa kotona vielä kauniimpi nainen, kumppanisi on varmasti aivan myyty. Tämä saa hänen itsetuntonsa kohoamaan ja tulet varmasti hyötymään siitä itsekin.
Kysy tyhmiä kysymyksiä
Vaikka olisittekin olleet yhdessä jo vuosia, vanhojen asioiden kertaamisesta ei ole haittaa. Puhu kumppanisi kanssa hänen menneisyydestään ja yhteisestä taipaleestanne. Tutkimusten mukaan naisen henkilökohtaisen historian tunteminen parantaa yhdessä pysymisen mahdollisuuksia.
Älkää mököttäkö
 
Pitkissä parisuhtessa saattaa käydä niin, että riidat käsitellään olemalla hiljaa. Mököttäminen kuitenkin vain yleensä pahentaa asiaa. Jos jokin asia häiritsee, se kannattaa purkaa keskustelemalla niin vaikealta kuin se saattaa tuntuakin.
Lähteet: Men’s Health, Tohtori.fi
 
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.