Tuoreella Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaudella kotinsa ovet toimittaja Maria Veitolalle avaa muiden tunnettujen suomalaisten ohella näyttelijäpariskunta Kerttu Rissanen, 27, ja Sami Uotila, 52.

Jaksossa Kerttu ja Sami puhuvat poikkeuksellisen avoimesti parisuhteestaan, joka on viime vuosina herättänyt runsaasti huomiota mediassa. Kaksikko ihastui toisiinsa Salatut elämät -sarjan kuvauksissa ja muutti yhteiseen kotiin vuonna 2020. Keväällä 2022 Kerttu ja Sami kihlautuivat romanttisella lomamatkalla Berliinissä.

Kerttu kuuluu Suomen seuratuimpiin julkkiksiin, ja hänellä onkin Instagramissa 134 tuhatta seuraajaa. Ohjelmassa Sami myöntää kokevansa silloin tällöin mustasukkaisuutta suhteessaan.

Ikävät tunteet kumpuavat Samin kohdalla menneisyyden vaikeista muistoista.

– Lähtökohtaisesti en ole mustasukkainen, mutta minulla oli elämässäni joitain tapahtumia, joiden yksityiskohtiin en nyt tässä mene. Olen huomannut, että jos mustasukkaisuus herää henkiin, niin sehän on loppujen lopuksi vain pelko. Ja se pelko saattaa seurata myös seuraavaan suhteeseen, Sami avaa jaksossa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Sami kertoo järkyttyneensä useaan otteeseen, kun he menivät Kertun kanssa yhdessä ulos ensimmäisen puolen vuoden seurustelun aikana. Tuntemattomat miehet yrittivät Samin mukaan jatkuvasti lähestyä Kerttua.

Ilmeisesti iskuyritykset eivät vieläkään ole loppuneet.

– Yhden ravintolaillan aikana kahdesta kahdeksaan miestä saattaa tulla pokamaan Kerttua, Sami paljastaa.

Kerttu ei kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä.

– Ei todellakaan tule, hän tokaisee.

– Ahdistaako sinua tämä keskustelu? Sami vastaa nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Sami avasi tammikuussa Yökylässä-ohjelman taustoja Metropolille ja perusteli, miksi päätti osallistua kuvauksiin. 

– Pohdin ohjelmaan lähtemistä pitkään. Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämän kautta voisimme Kertun kanssa näyttää, että millaista arkemme todellisuudessa on. Suuri ikäeromme kun on usein ihmisille eräänlainen hämmästyksen kohde, niin nyt voimme ohjelman kautta kertoa, ettei se ole tämän kummallisempaa, Sami sanoi tuolloin.

Lue myös:

Kerttu Rissanen, 27, ja Sami Uotila, 52, avautuvat suuresta ikäerostaan – alussa suhde hämmensi: ”Tämä ei tule tapahtumaan”

Sami Uotila paljastaa yksityiskohtia Maria Veitolan yökyläilystä hänen ja Kerttu Rissasen luona – oikoi ennakkoluuloja parin suuresta ikäerosta!