Seksielämä antoisammaksi näillä vinkeillä!

Seksi ei ole ydinfysiikkaa, mutta se on kuitenkin ihmissuhteen osa-alue, jossa on mahdollisuus kokeilla loputtomasti uutta ja erilaista.

Independent Woman keräsi viisi vinkkiä, joiden avulla saat seksielämäsi antoisammaksi!

1. Pukeudu seksiä varten – aina

Muistatko vielä, kun Bridget Jones paljasti mummokalsarinsa samannimisessä elokuvassa? Niin ei kannata tehdä. Pukeudu aina olettaen, että petipuuhia on odotettavissa.

2. Opi pitämään itsestäsi nakuna

Huono itsetunto ja tyytymättömyys omaan kehoon ovat pahimpia esteitä seksille. Jos piilottelet sängyssä tai suihkuun mennessäkin strategisia paikkojasi, kuinka pystyt olemaan rento seksin aikana? Aina tulisi muistaa, että jos joku haluaa harrastaa kanssasi seksiä, näkee hän sinut silloin haluttavana. 

3. Tee aloite

Haluttuna oleminen on tietenkin mukavaa, mutta useat naiset jättävät aloitteet tekemättä, koska kuvittelevat, ettei se haittaa miestä (ja mieshän haluaa seksiä yötä päivää). Väärin. Mieskin on epävarma itsestään ja kaipaa naisen aloitetta silloin tällöin. 

4. Suunnittele seksihetki

Usein mietimme jotain ihan muuta seksin aikana, eikä se ole oikein. Elämä vain usein on niin hektistä, että kauppalistat ja työt pyörivät päässä seksin aikanakin. Seksille kannattaisikin varata oma hetkensä, johon molemmat osaavat varautua. Näin siitä tulee kertaheitolla monta kertaa tyydyttävämpää, kun voi tarttua hetkeen. 

5. Puhukaa seksistä

Itsestäänselvä, mutta silti niin monesta parisuhteesta puuttuva asia. Jotkut parit ovat harrastaneet vuosia seksiä puhumatta toiveistaan tai heitä häiritsevistä asioista. Ei näin! Puhukaa, ehdotelkaa uusia juttuja ja sopikaa niiden toteuttamisesta.

Lähde: Independent Woman

Kuva: Pixabay