Nyt ollaan asian ytimessä!

Niko Saarinen ja Jonna Saari jatkavat supersuosittua Nikotellen-podcast-sarjaa entistäkin mehukkaammilla jutuilla, eli häpeilemättömän suorasanainen kaksikko ei edelleenkään säästele sanojaan, pikemminkin päinvastoin.

Tässä jaksossa kuullaan yksityiskohtaisen tarkasti Nikon viime viikonlopun seksikokemus, joka oli niin roisi, ettei hän halua enää koskaan kokea sellaista uudelleen. Hän ajatteli olevansa tylyssä tilanteessa maksuton seksinukke. Selvitys viikonlopun tapahtumista on ehtaa K18-tavaraa!

Monia Nikotellen-podcastin kuuntelijoita on askarruttanut kysymys, haluaako Niko tai Jonna lapsen. Entä jos kiinnostavalla kumppaniehdokkaalla on jo lapsi? Olisiko uusioperhe mahdollinen? Molemmat vastaavat perinpohjaisesti näihin monitahoisiin kysymyksiin. Huomenna syntymäpäiväänsä viettävä Niko paljastaa myös itselleen määrittelemän deadlinen lapsen saamiselle, joka on yllättävän pian.

Niko ja Jonna kutsuvat kaikki sarjan kuuntelijat sunnuntaina 6.10. Nikon syntymäpäiväjuhliin! Kuuntele tästä jaksosta, missä ne juhlitaan.

Nikotellen-sarjalla on myös oma Instagram-tili ja maanantaina Metropolin Instagramissa alkaa todellinen megakilpailu.

Kuuntele Nikon ja Jonnan podcastin uusi mehukas jakso alta tai täältä.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan toisen kauden jaksot!

Osa 10

Osa 9

Osa 8

Osa 7

Osa 6

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.