Keinoälyä on onnistuttu kehittämään jo niin pitkälle, että jopa seksirobotit osaavat pian kieltäytyä seksistä, jos eivät ole ”sillä tuulella”, tai jos niitä on kohdeltu epäkunnioittavasti.
Espanjalainen tohtori Sergi Santos sanoo olevansa kehittämässä Samantha-nimistä seksirobottia, jonka ”ihon” alle sijoitetut sensorit reagoivat kosketukseen. Samantha osaa Santoksen mukaan siirtää itsensä ”nukkemoodiin”, mikä tarkoittaa, että se kytkee itsensä pois päältä, jos sen sensorit huomaavat sitä kosketettavan aggressiivisesti tai epäkunnioittavasti. Robotti tekee saman myös, jos hänen ”rakastajansa” tekemiset kyllästyttävät sitä.
Samantha-seksirobotti on menossa massatuotantoon ja sen hintalapun odotetaan olevan noin 4 000 euroa. Samanthalla on motorisoidut kädet, lantiot ja kasvot. Se osaa myös Santoksen mukaan osoittaa hellyyttä, jos sitä stimuloidaan oikealla tavalla. Nukkemoodin lisäksi Samanthaan on ohjelmoitu erilaisia käyttäytymismalleja, kuten ”perhe”, romanttinen”, ”seksi” ja ”erityisen tuhma”.
Santoksen mukaan seksirobotti voi pelastaa avioparin erolta, koska se palvelee aviomiehen libidoa silloin, kun vaimo ei jaksa tai halua harrastaa seksiä. Robotin keinoäly ja kyky kieltäytyä seksistä oli Santoksen puolison Maritsa Kissmitakin idea, jotta robotti olisi enemmän aidon kaltainen. pariskunta rakentaa robotteja yhdessä.
Alla Kissmitaki esittelee Samantha-seksirobotin liikkuvuutta. Samanthan luvataan osaavan nauttia seksistä ja saada orgasmeja g-pisteensä ansiosta sekä muistaa aiempia keskusteluja ja nukkua ihmisen unirytmin mukaisesti.
https://youtu.be/YJFWRp-qXK0

Lähde: Daily Mail
Kuva: YouTube / Barcroft TV