Victoria Milan – ”Elvytä intohimosi, hanki salasuhde” – on Pohjoismaiden ensimmäinen deittisivusto avioliitossa ja parisuhteessa eläville henkilöille, jotka etsivät salaisia suhteita. Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona ja sillä on Euroopassa yli 800 000 jäsentä. Sivusto sai nopeasti lempinimen ”uskottomuussivusto” Ruotsin, Norjan ja Tanskan lanseerauksen aikana viime vuonna.
Nettideittailun suosio on kasvanut Suomessa räjähdysmäisesti viimeisten viiden vuoden aikana, ja suomalaisilla deittisivustoilla on yli 2 miljoonaa seuranhakuprofiilia. Tähän asti nettideittailu on ollut sinkkujen yksinoikeus, mutta nyt verkossa on uusi menestyvä sivusto, joka laajenee Euroopassa ja on erikoistunut tarjoamaan palveluja niille avioliitossa ja parisuhteessa eläville, jotka etsivät salarakasta.
Victoria Milan aloitti vuonna 2010 Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Huhtikuussa 2011 Victoria Milan laajeni Espanjaan ja seuraavat etapit olivat Alankomaat, Iso-Britannia, Ranska ja Italia syyskuussa 2011.
Deittailua avioliitossa ja parisuhteessa eläville
Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal kertoo deittisivuston taustoista:
– Yli 35 % sinkuille tarkoitettujen deittisivustojen jäsenistä Suomessa on naimisissa tai avoliitossa. Ihmiset eivät kerro totuutta, mutta tämä on meidän kohderyhmäämme. Tutkimukset osoittavat, että 60-70 % kaikista avio- tai avoliitossa elävistä on ollut uskoton kumppaniansa kohtaan. Uskottomuus on siis melko yleistä ja normaaliakin pitkässä suhteessa – ja voi joskus auttaa piristämäänkin liittoa. Me saamme päivittäin sähköpostikiitoksia jäseniltä, jotka kiittävät meitä avioliittonsa pelastamisesta ja siten perhe-elämänsä ylläpitämisestä.
Suomessa on suurta potentiaalia
– Victoria Milan on toteuttanut laajan markkinatutkimuksen ennen lanseeraustaan Suomessa. Tutkimus osoittaa, että Suomessa on suurta potentiaalia palvelulle – jopa enemmän kuin muualla Pohjoismaissa. Näyttää siltä, että suomalaiset ovat uskottomampia kuin naapurinsa ruotsalaiset ja norjalaiset. Myös suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin avarakatseisilta: yli 70 % parisuhteessa elävistä suomalaisnaisista vastasi voivansa harkita parisuhteen ulkopuolista suhdetta Victoria Milanin kautta, mikäli he eivät jäisi kiinni. Tavoitteemme on saavuttaa 200 000 avioliitossa ja parisuhteessa elävää suomalaista jäsentä vuoden 2011 loppuun mennessä, Vedal sanoo.
Turvallinen ja anonyymi
Deittipalvelun jäsenyys on anonyymi ja luottamuksellinen, eikä kenenkään henkilöllisyyttä paljasteta ennen tapaamista.
– Turvallisuus on ehdottoman olennainen tekijä siinä, että palvelun käyttökokemuksesta tulee paras mahdollinen. Siksi kaikki profiilit ja kuvat, jotka palveluun ladataan hyväksytetään tarkastajillamme. Jäsen voi myös itse ilmoittaa sopimattomasta käytöksestä klikkaamalla ’Raportoi tämä profiili’ -painiketta. Me annamme jäsenten asettaa itse rajansa ja palvelussa on useita toimintoja, jotka helpottavat kontaktien hallitsemista.
Jäsenten on myös helppo blokata käyttäjiä, joiden kanssa eivät toivo kontaktia, jolloin heistä tulee ”näkymättömiä”. Totta kai erityisen viehättävät käyttäjät voi lisätä omiin suosikkeihinsa – sehän on tarkoituskin!
– Kunnioitamme asiakkaiden yksityiselämää ja henkilökohtaisia valintoja, emmekä velvoita ketään muuhun kuin kohteliaaseen ja rehelliseen käytökseen, kun he ovat sivustollamme. Jäsenemme voivat löytää, flirttailla ja ehkä myöhemmin tavata jonkun tuhansista avioliitossa tai parisuhteessa elävistä miehistä ja naisista, jotka etsivät samaa, hienovaraisesti ja turvallisesti omassa kodissaan, täysin anonyymisti, kertoo Sigurd Vedal.
Mikä on Victoria Milan?
Victoria Milan on vakiinnuttanut asemansa Euroopan nopeimmin kasvavana deittisivustona avioliitossa ja parisuhteessa eläville ihmisille, jotka etsivät salaista suhdetta vakituisen suhteensa rinnalle. Profiilin voi perustaa ilmaiseksi ja anonyymisti 60 sekunnissa ja selata nopeasti läpi tuhansia samalla tavalla ajattelevia miehiä ja naisia. Victoria Milan toimii kymmenessä maassa ja sillä on yli 800 000 jäsentä.
Sivusto löytyy täältä