Uusinta hottia – eroottinen hypnoosi!

Myös erotiikan alalla tapahtuu kehitystä ja uudenlaisia tyydyttämisen keinoja keksitään jatkuvasti.

Esimerkiksi viime vuosina on tullut suosituksi ASMR-tyylinen audioporno, jossa kuunnellaan ääntä ja tyydytetään samalla itseään. Mutta oletko kuullut äänipohjaisesta tyydytyskeinosta, jossa ei tarvitse edes koskettaa itseään?

Eroottinen hypnoosi on nyt kuuminta hottia ja siinä vaivutaan transsiin, jonka lupaillaan johtavan vavisuttavaan orgasmiin – koskettamattta itseään.

Aiheesta löytyy esimerkiksi YouTube-videoita, joissa ääni ohjailee sinua transsiin ja orgasmiin. Intimacy Matters -sivuston seksuaaliterapeutti Colin Richard vahvisti The Economic Timesille, että orgasmiin ei tarvita kosketusta, koska se syntyy aivoissa. Richard kuitenkin huomautti, että se ei välttämättä toimi aivan jokaiselle, sillä joidenkin mieli on vain luontaisesti avoimempi kuin muiden.

– Orgasmi ilman käsiä on jotain sellaista, mitä en ole koskaan ennen kokenut. Ensimmäinen hypno-orgasmini oli mieletön, olin aidosti shokissa useiden tuntien ajan sen voimakkuudesta. Olen sen jälkeen oppinut saamaan orgasmin aika lailla käskystä, eräs tyytyväinen käyttäjä kommentoi eroottista hypnoosia.

Eroottinen hypnoosi eroaa perinteisestä hypnotismista siten, että sen voi itse keskeyttää koska tahansa.

Lähde: The Economic Times

Kuva: Unsplash


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!