Jääkiekkoilija Marko Anttila voitti eilen sunnuntaina 29. toukokuuta toisen maailmanmestaruutensa, kun Suomi vei Kanadan MM-liigan loppuottelussa 4-3.

Tuore voitto oli merkittävä asia myös Anttilan puolisolle, Heidi Anttilalle, joka kertoo Ylen haastattelussa jännittäneensä peliä suuresti.

– Ei tässä vielä ymmärrä, että voitettiin. Koko pelin itselläni oli paha olo. Meni turhankin jännäksi. Onneksi kääntyi meille! Heidi kuvailee Ylelle voiton jälkeisiä tunnelmiaan.

Päättynyt kausi oli Anttiloiden perheelle raskas.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, viisivuotias Iita. Perhe-elämän ja huippu-urheiljan uran sovittaminen yhteen ei ole ollut kummallekaan parin osapuolelle helppo tehtävä.

– Tässä on itse kukin meidän perheestä mennyt äärirajoilla, Heidi toteaa.

– Olemme koettaneet tsempata toisiamme ja tyttöäkin, että tämä rutistus vielä loppuun ja sitten kesälomalle, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Lisästressiä on tuonut myös Markon viimeaikoina vastaanottama, ankara kritiikki. Vuoden 2019 MM-kisoissa hurmannut Marko pääsi joidenkin mielestä kotikisoihin mukaan vanhoilla näytöillä.

Negatiivinen palaute ei ole tuntunut Heidistä reilulta – etenkin kun hän itse tuntee miehensä huippuunsa hiotut taidot.

– Marko näytti taas hienosti sen, että hän kuului joukkueeseen johtajana ja myös pelillisesti. Se on inhottavaa, kun sitä pitää aina todistella. Markoon on aina luotettu ja uskottu valmennuksen puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:

Näin julkkikset viettivät MM-kultajuhlia – Aleksi Valavuori menetti rahansa, Sanna Marin biletti paikan päällä, missikolmikko suuntasi torille…

Kultamekosta tunnettu Iida Vainio kommentoi nyt suhdeväitteitä liikemies Stefan Thermaniin