Seiska-lehti kirjoitti aiemmin tällä viikolla liikemies Stefan Thermanin, 34, ja kultamekollaan kohauttaneen Iida Vainion, 18, viettäneen yhteisen yön helsinkiläisessä hotellissa vappuna.

Metropoli tavoitti Idan kommentoimaan lehden väitteitä.

– Ei pidä paikkaansa, että olisimme viettäneet yhteisen yön. Näimme ainoastaan nopeasti illan aikana, mutta emme tunne toisiamme Stefanin kanssa, Iida Vainio kommentoi Metropolille torstaina.

Iida vahvisti hiljattain Metropolille tapailevansa thainyrkkeilyn maailmanmestaria Jesse Palantoa.

TAUSTAA: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio yllättyi kiekkoilijoiden käytöksestä – ”Ehkä he pelkäävät”

– Emme seurustelu, mutta voi sanoa, että tapailemme. Emme ole halunneet määritellä sen suuremmin suhdettamme. Viihdymme toistemme seurassa, Iida Vainio kertooo Metropolille. 

– Jesse on todella hauska, räiskyvä ja hyväsydäminen ja sosiaalinen persoona. Hän on samaan aikaan tuuliviiri ja sitoutumiskammoinen, joten emme ole vielä ihan lähiaikoina muuttamassa kuitenkaan yhteen.

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”