Näyttelijänä ja muusikkona suomalaisille tunnetuksi tullut Sebastian Rejman kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hänelle on riittänyt töitä koronasta huolimatta.

Rejmanilla on vuoden sisään ollut meneillään useita erilaisia projekteja. Kun mieheltä kysyy, missä elokuvissa ja sarjoissa hän on viime aikoina näytellyt, joutuu Rejman miettimään hetken.

– Yritän muistella kaikkea… Mutta tämä on tietysti ihan onnekas asema, että voi tällä tavalla muistella, Rejman toteaa Metropolille.

Pienen pohdinnan jälkeen tulee Rejmanille mieleen ainakin viime kesänä kuvattu, Syke-sarjaan pohjautuva elokuva, eräs ohjaaja Tuukka Temosen parhaillaan tekeillä oleva elokuva sekä Luottomies-sarja, jossa hänellä on rooli.

Rejman myöntää, että tällä hetkellä ajatus kesälomasta ja pienestä irtiotosta tuntuu oikein hyvältä.

– Jos kaikki menee suunnitellusti, niin heinäkuun pitäisi olla täysin vapaa, hän kertoo innoissaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Puolisonsa, näyttelijä Iina Kuustosen kanssa yhteistä perhe-elämää viettävällä Rejmanilla ei ole vielä mitään erityisiä kesälomasuunnitelmia.

Toisaalta niin on ehkä parasta.

– Kun kerta on saanut olla näin onnekas, että töitä riittänyt, niin tekisi varmasti ihan hyvää vain pysähtyä hetkeksi ja pohtia rauhassa asioita, Rejman tuumaa.

– Voisin alkuun kuvitella makaavani x-asennossa ja ottaa todella rennosti, näyttelijä hymyilee.

Lue myös:

Iina Kuustonen paljastaa, mitä Syke-rooli on häneltä vaatinut – avautuu yllättävästä yksityiskohdasta!

Iina Kuustonen avautuu haasteistaan Punttikomedia-elokuvan näyttelijän kanssa – ”Hän saa pudotettua minut yhdellä katseella”