Tosi-tv-tähti Niko Saarinen sairastui viime viikolla koronaan. Hän kertoi Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä kuluneesta viikosta ja avautui myös saamistaan törkyviesteistä.

– Takana on elämäni mustavalkoisin viikko. En tiedä milloin olisin viimeksi odottanut maanantaita yhtä paljon, Niko kirjoittaa.

– Nyt lasken tunteja karanteenin päättymiseen, onneksi täysin terveenä ellei lasketa sitä, että seitsemään vuorokauteen en ole tiennyt juonko aamuteetä, kahvia vai lämmintä kraanavettä!

Niko kertoo saaneensa järjettömän kasan törkeitä viestejä liittyen koronatartuntaansa.

– Toivon vilpittömästi, että edes niiden pahimpien viestien kirjoittajat ei joudu olemaan tuolla suihkun lattialla kaksin kerroin peläten missä vaiheessa pitää pyytää apua kun oma kunto ei vaan enää kanna.

– Nyt jatkan positiivisella viikkoa ja lataan kaiken energian tulevaan. Siisti syksy tulossa ja muutama päivä niin pääsen hyppäämään myös NRJ:n iltoihin messiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nikon oli tarkoitus aloittaa elokuussa NRJ:n iltalähetykset yhdessä Rosanna Kuljun kanssa. Pari tuuraa Veronica Verhoa, joka kuvaa parhaillaan Love Island -sarjaa.

Lue myös:

Koronaan sairastunut Niko Saarinen kertoi huonoja uutisia: ”Valitettavasti mä en pääse vielä huomenna messiin”

Jättiyllätys! Niko Saarinen aloittaa radiojuontajana NRJ:llä – saa juontoparikseen tutun kaunottaren!