Suomen tunnetuimpiin kuntosaliyrittäjiin ja tubettajiin lukeutuva Jooel ”PT” Vatanen on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan ja kovasta treenimotivaatiostaan. Nyt PT on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan hämmentävän videon, joka henkii kaikkea muuta kuin hyvinvointia ja terveellisyyttä.

Videollaan PT ottaa kantaa vallitseviin koronarajoituksiin, jotka ovat estäneet ihmisten mahdollisuuden sisäurheiluun ja samalla myös evänneet kuntosaliyrittäjiltä liiketoiminnan harjoittamisen.

PT on antanut tuoreelle videolleen nimen ”Lopetetaan bodaaminen, aloitetaan dokaaminen”. Videon nimen mukaisesti PT siirtyy juomaan alkoholia baariin, kun ei uusien koronarajoitusten vuoksi saa harjoitella kuntosalilla. Hän juo useita alkoholipitoisia juomia ja polttaa tupakkaa ja sikaria.

– Tekee vatsassa hyvää, kun nielaisee tämän, PT toteaa juodessaan juomiaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Videon loppupuolella PT esittää virtsaavan parkkihallissa. Tämän jälkeen mies siirtyy ystävänsä kanssa autoon istumaan ja summaa videon tapahtumia katsojilleen.

PT painottaa, että video on kuvattu huumorimielessä. Hän ilmaisee kuitenkin olevan syvästi huolissaan ihmisten hyvinvoinnista nyt kun monet eivät pääse kuntosaleille treenaamaan.

– Onko tässä kyse enää ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista? Vai onko kyse ihan jostain muusta? PT pohtii videonsa päätteeksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Aleksi Valavuori julkaisi kuvia vain uimahousut yllään – taustalla painava viesti hallitukselle: ”Älkää tehkö typeryyksiä”

Alisa Ranta-aholla edessä rintojen pienennysleikkaus – katuu valtavia silikonitissejään: ”En halua näyttää pornotähdeltä”