Lähes jokainen meistä on joskus valvonut läpi yön vapaaehtoisesti tai vasten tahtoaan. Ehkä jouduit tekemään töitä koko yön, uni ei vain ottanut tullakseen tai juhlinta meni pitkäksi. Nämä viisi vinkkiä auttavat sinua selviämään työpäivästä riippumatta valvomisen syistä.

1. Ota vehnänorasshotti

Suuntaa lähimpään luontaistuotekauppaan ja osta vehnänorasshotti. Juoma ei ole herkullisimmasta päästä, mutta se tunnetaan luonnollisena energiajuomana. Venhänoras on täynnä ravintoaineita ja vitamiineja.

2. Nappaa B12-vitamiinia

Jos olosi on heikko, B12-vitamiini voi auttaa sinua selviytymään päivästä. Vitamiini auttaa muun muassa kehoasi muuttamaan ravinnon glukoosiksi, joka antaa sinulle energiaa selvitä läpi päivän.

3. Pidä pähkinöitä ja muita terveellisiä välipaloja käden ulottuvilla

Kärsiessäsi unenpuutteesta turvaudut helposti nopeisiin välipaloihin, jotka sisältävät sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita. Varaa käden ulottuville terveellisiä välipaloja, kuten pähkinöitä, joista saat pitkäaikaista energiaa.

4. Syö chia-siemeniä

Superruoaksi määritellyt chia-siemenet tekevät ihmeitä kehollesi. Ne auttavat tasaamaan verensokeriasi ja pitävät nälän kurissa.

5. Polta energiaa tuovaa kynttilää

Usko tai älä, sitruksen tuoksu voi auttaa sinua pysymään hereillä. Tuoksut kuten greippi, mango ja sitruuna ovat hyviä valintoja.

Lähde: Elite Daily

Kuva: Pixabay