Alppihiihtäjä Kalle Palanderin puolisona tunnetuksi tullut Riina-Maija Palander kertoo synkästä ajanjaksostaan, joka sai alkunsa lähes kymmenen vuotta sitten. Riina-Maija on julkaissut omalla Instagram-tilillään postauksen, jossa hän käy läpi tapahtumia.

Postauksensa alussa Palander sanoo suhtautuvansa reilun kuukauden päässä siintävään uuteen vuoteen odottavaisin mielin.

– Mä odotan vuotta 2022 todella paljon. Silloin on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta kaksosten syntymästä ja tapahtumaketjusta, joka vei mut vuosi vuodelta synkempiin vesiin, Riina-Maija kirjoittaa.

– Luulin jo jossain vaiheessa etten pääse sieltä enää ylös, mutta pikkuhiljaa elämään alkoi tulla ilon aiheita ja ihmisiä joiden avulla pystyn tänään hymyilemään ja luottamaan huomiseen, hän lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Palander tuntee olonsa paremmaksi kuin aikoihin.

– Valtava taakka omasta selviytymisestä ja vastuu lapsista ja eläimistä on helpottunut. Ymmärsin ettei minun tarvitse selvitä yksin, voin pyytää apua ja se on aivan okei. Vahva nainen voi myös myöntää olevansa loppu, Palander toteaa.

– Nyt pienin askelin kohti vuotta 2022, jolloin olen päättänyt olla se Riina, jonka kymmenen vuotta sitten kadotin, nainen päättää kirjoituksensa sydänemojin kera.

Lue myös:

Riina-Maija Palander paljastaa vihdoin – näin aviomies Kalle reagoi Espanjaan muuttoon!

IS: Kalle ja Riina-Maija Palanderin erokriisissä uusi käänne