Tunnettu somevaikuttaja Sara Sieppi osallistui vuoden alussa treenihaasteeseen, jossa hän totutteli uuteen elämänrytmiin kymmenen viikon ajan. Haasteen aikana Sieppi jätti juhlimisen ja vietti pitkää biletaukoa.

Nyt Sieppi iloitsee tekemästään elämänmuutoksesta omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut itsestään näyttävän kuvan, jonka yhteydessä kertoo palaavansa Helsingin yöelämään usean viikon taukonsa jälkeen.

– Huomenna aattelin ihan bätmäninä lentää yöhön. Ei hätää, vähän ilosempana ku kuvassa, Sieppi kirjoittaa postauksessaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Edellisestä kerrasta kymmenen viikkoa, joka on ainakin sille vanhalle Saralle pitkä aika.

Vaikka Siepin treenihaaste nyt päättyy, haluaisi hän jatkaa muutoksen tiellä.

– Meidän 10Camp päättyy, mut tää ärsyttävän hyvä elämä saa kyl jatkuu. Ollu kiva alottaa viikot energisenä jo maanantaina, eikä keskellä viikkoo ihmetellä, miten vieläkin voi väsyttää, hän toteaa.

Siepin mukaan energisyys arjessa on ollut tärkein asia, mikä hänellä treenihaasteesta jäi käteen.

Sieppi on aikaisemmin kertonut julkisesti terveyshaasteistaan, joista hän on kärsinyt viime vuosina. Alkuvuonna esitetyssä Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa Sieppi kertoi kovan työnteon vaikuttaneen hänen jaksamiseensa kielteisellä tavalla.

– On ollut kaikki sydänviat, burnoutit, kaikki univaikeudet. Huomasin, että siitä työstä ei enää nauti, vaan se on sellaista pakkopullaa, Sieppi kuvaili ohjelmassa.

Lue myös:

Sara Sieppi avautuu uutuussarjassa vakavista terveysongelmistaan: ”On ollut sydänviat, burnoutit ja univaikeudet”

Sara Sieppi paljasti sairastaneensa koronan – suuntasi toivuttuaan luksuskylpylään!