Gran Turismo Sport jatkaa huippusuositun autopelisarjan 20-vuotista tarinaa

Yksinoikeudella PlayStation® 4 (PS4™) -konsolille julkaistu Gran Turismo Sport on uusin luku yhden kaikkien aikojen suosituimman videopelisarjan tarinaan.

Gran Turismon ensimmäinen osa ilmestyi PlayStation 1:lle jo 20 vuotta sitten. Uusin julkaisu keskittyy nimensä mukaisesti urheilulliseen kilpa-ajoon, ja mentorina pelissä nähdään kolminkertainen F1-mestari Lewis Hamilton.
Gran Turismo Sport tuo yhden maailman tunnetuimmista autopelisarjoista PlayStation® 4:lle. Peli tarjoaa 140 autoa ja 19 rataa, joiden yksityiskohdat on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi. Aitojen autojen ja virallisten kilparatojen lisäksi pelin grafiikka, äänet ja fysiikkamoottori tekevät ajokokemuksesta aiempaa todenmukaisemman.

Peli hyödyntää 4K-resoluutiota ja HDR-teknologiaa, minkä lisäksi se sisältää erillisen PSVR-osion, jossa kilpa-ajosta ja autoista pääsee nauttimaan virtuaalitodellisuudessa.

GT Sport soveltuu kokeneempien kuljettajien lisäksi myös aloittelijoille, sillä peli tukee perustaitojen, kuten jarruttamisen ja mutkaan lähestymisen, oppimista. Mentorina pelissä toimii Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton, joka tunnustautuu pelisarjan faniksi. Hamilton kertoo kuvien ja videoiden välityksellä omasta ajotekniikastaan, jota mukailemalla pelaaja voi parantaa omia kierrosaikojaan.

Virtuaalisen moottoriurheilun ja tosielämän raja hämärtyy

Gran Turismo Sportissa verkkopelaaminen nousee merkittävään rooliin. Pelaaja voi valita kahdesta kilpasarjasta, joista The Nations Cupissa edustetaan omaa maata ja Manufacturer’s Cupissa omaa automerkkiä. Mukana kehitystyössä on ollut myös autourheiluliitto FIA, joka on sertifioinut pelin kilpasarjat. GT Sportin avulla voi ansaita lisenssejä FIA:n oikeille kilparadoille, ja kilpasarjojen voittajat palkitaan kauden päätteeksi F1 – ja WRC -sarjojen mestareiden kanssa samassa gaalassa.

Verkkopelaamisen lisäksi GT Sport sisältää myös muita mielenkiintoisia uutuusominaisuuksia. Scapes-osiossa pelaaja voi valokuvata suosikkiautonsa upeissa maisemissa, ja Livery editor -osiossa auton, ajohaalarin sekä kypärän ulkonäköä on mahdollista muokata haluamillaan tavoilla.

Peli julkaistiin PlayStation® 4 (PS4™) -konsolille 18.10. Pelin suositusikäraja on 3 vuotta. Lisätietoja osoitteesta www.playstation.com.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.