Nämä pelit ottavat kaiken irti uudesta Pleikkarista – 4k-pelaamista!

Yli 30 peliä ottaa täyden hyödyn PlayStation®4 Pron lisätehoista heti julkaisusta lähtien.
Muun muassa hittipelit Uncharted™ 4: A Thief’s End ja Call Of Duty®: Infinite Warfare, ottavat heti PlayStation 4® Pron (PS4® Pro) (CUH-7000 series) julkaisusta 10.11.2016 lähtien täyden hyödyn laitteesta. Vuoden loppuun mennessä yli 45 peliä tulee olemaan optimoituna konsolille.
Kaikki Sony Interactive Entertainmentin vuonna 2017 ja sen jälkeen julkaisemat pelit, kuten Guerilla Gamesin post-apokalyptinen toiminta-roolipeli Horizon Zero Dawn™, sekä useat
muiden julkaisijoiden pelit, kuten odotetut Final Fantasy XV ja Watch_Dogs 2, tukevat heti julkaisusta lähtien PS4 Pron lisätehoja. Kaikki jo myynnissä olevat ja myyntiin tulevat PS4-pelit toimivat täysin sekä tavallisella PS4-konsolilla että PS4 Prolla. Kehittäjät voivat nyt käyttää hyväkseen PS4 Pron ominaisuuksia tuodakseen markkinoille entistä vaikuttavamman näköisiä pelejä. Ruudulla näkyvä toiminta on silminnähden nopeampaa, sulavampaa ja selkeämpää, ja pelaajat voivat nauttia peleistä sellaisina, kuin kehittäjät ovat tarkoittaneet.
4K-resoluutiota*1 ja HDR-värimaailmaa tukeva PS4 Pro on varustettu muun muassa tilavalla 1TB kovalevyllä ja parempaa suorituskykyä tuovilla suorittimella sekä grafiikkaprosessorilla. Tietyt, jo myynnissä olevat PS4-pelit tulevat saamaan ilmaisen päivityksen, jonka avulla ne käyttävät hyväkseen PS4 Pron lisätehoja.

– PS4 Pron julkistamisen jälkeen pelaajat ovat palaneet halusta nähdä miten se vaikuttaa heidän suosikkipeleihin. Iloksemme voimme kertoa, että konsoli antaa heille pelikokemuksen, jota he ovat odottaneet. Pelikuva on äärimmäisen terävää ja pienimmätkin yksityiskohdat erottuvat, joten peleihin on helpompi uppoutua kuin koskaan aikaisemmin, sanoo Jim Ryan, President, Sony Interactive Entertainment Europe.
– Peliemme visuaalinen parannus PS4 Pron 4K- ja HDR-teknologioilla vahvistaa pelitarjontaamme entisestään. Näiden parannusten ansiosta voimme entistä ylpeämpänä todeta,
että PlayStation 4 on paras paikka pelata, Ryan vakuuttaa.
PS4 Prolle optimoidut pelit, jotka ovat saatavilla laitteen julkaisupäivänä:
Bound™
Battlefield 1
Call Of Duty®: Black Ops 3
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Deus Ex: Mankind Divided™
DRIVECLUB™ VR
EA SPORTS™ FIFA 17
HELLDIVERS™
HITMAN™
Hustle Kings™
inFAMOUS™ First Light
inFAMOUS™ Second Son
Knack™
Mafia III
Middle-earth™: Shadow of Mordor™
NBA 2K17
Paragon
Ratchet & Clank™
RIGS Mechanized Combat League
Rise Of The Tomb Raider
Robinson: The Journey
SMITE
Super Stardust™ Ultra
The Elders Scrolls Online®: Tamriel Unlimited™
The Elder Scrolls V: Skyrim® Special Edition
The Last Of Us™ Remastered
The Last Of Us™: Left Behind
THE PLAYROOM VR
Titanfall 2
Tumble
Uncharted 4™: A Thief’s End
Until Dawn™: Rush of Blood
VR Worlds
World Of Tanks
XCOM 2
*1: 4K saavutetaan joko graafisella renderöinnillä tai ylös skaalaamalla, parannukset vaihtelevat pelikohtaisesti