Olkihattupiraatit ja Tekken 3D Prime Edition Nintendo 3DS:lle

Nintendo 3DS:lle julkaistava One Piece Unlimited Cruise Special -peli tuo kaikille anime-ja mangasarjan ystäville tutut olkihattupiraatit aarteenmetsästyksen pariin, kun peli julkaistaan 10.helmikuuta 2012.
Nyt kannattaa olla nopea, sillä peliä on saatavilla erikoisversiona yhdessä Portgas D. Ace -keräilyfiguurin kanssa vain rajoitetun ajan.
Mikä on tämän henkilön rooli pelissä? No, sehän selviää pelin pelaamalla.
Olkihattupiraattien seikkailun jälkeen on vuoro siirtyä kolmiulotteisen taistelun pariin Tekken 3D Prime Edition –pelin parissa.
Nintendo julkaisee Namco Bandai huippusuositun Tekken-pelisarjan uusimman osan yksinoikeudella Nintendo 3DS:lle 17. helmikuuta 2012.
Tekken 3D Prime Edition -pelissä taistellaan kuuluisassa King of Iron Fist -turnauksessa ensimmäistä kertaa täysin kolmiulotteisena.
Ja lisäksi pelissä on ensimmäistä kertaa mukana täysipitkä Tekken Blood Vengeance -animaatioelokuva täysin kolmiulotteisena.
Peli hyödyntää Nintendo 3DS:n ainutlaatuisia ominaisuuksia ja tarjoaa kaikkien aikojen parhaimman Tekken-kokemuksen. Pelaajat voivat valita suosikkinsa yli 40 eri hahmosta ja taistella sekä täysin uusilla että tutuilla taisteluareenoilla. Peli hyödyntää Nintendo 3DS:n Wi-Fi -ominaisuuksia ja tarjoaa nopeatempoisia taisteluita, jotka hämmästyttävät erittäin sulavalla 3D-grafiikallaan.
Ensimmäistä kertaa Nintendo 3DS -pelikortilla on mukana täysipitkä Tekken Blood Vengeance -animaatioelokuva täysin kolmiulotteisena! Tämän ainutlaatuisen animaatioelokuvan on tuottanut Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) ja ohjannut Youichi Mouri (Tekken 5 ja Tekken 6: Bloodline Rebellion -pelien alkuvideot).


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.