FIGMA on myöntänyt LittleBigPlanet 3 -seikkailupelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.
– Rakastetun Säkkipojan seikkailut hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin. Suosiosta kiitos kuuluu myös erittäin vahvalle LittleBigPlanet-yhteisölle, joka luo jatkuvasti uusia kenttiä ja pelejä kaikkien nautittavaksi. Tässä pelissä pelaaminen ei lopu koskaan!, iloitsee Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.
LittleBigPlanet 3 on uusin LittleBigPlanet-elämys Sackboyn eli Säkkipojan ja hänen uusien ystäviensä seurassa tähän mennessä isoimmassa käsityönä tehdyssä seikkailussa. Pelaaja voi käyttää Säkkipojan, Erisukan (OddSock), Kytkyn (Toggle) ja Syöksyn (Swoop) ainutlaatuisia kykyjä tutkiessaan mielikuvitussfääriä ja selvittäessään Bunkum-planeetan mysteerejä. Väkevien muokkaustyökalujen ja mielikuvituksen avulla pelaaja voi sekä kehittää ympäröivää maailmaa että rakentaa omia kenttiä ja pelejä Säkkipojan ja hänen uusien säkkikamujensa iloksi. LittleBigPlanet-yhteisössä voi tutustua loputtomiin luoviin yllätyksiin, joita muut pelaajat eri puolilta maailmaa ovat tehneet.
Lue myös Metropoli.netin peliarvio LittleBigPlanet 3:sta.