The Technomancer -tieteisroolipeli nyt myynnissä – katso näyttävä traileri

Mars-planeetalle sijoittuva näyttävä The Technomancer -tieteisroolipeli on nyt myynnissä ja eilisen julkaisun kunniaksi on ilmestynyt myös alla oleva tyylikäs julkaisuvideo.

The Technomancer on ainutlaatuinen roolipeli, jossa yhdistyvät tulevaisuuden teknologia, salaperäiset erikoisvoimat ja Mars-planeetan vaaralliset olosuhteet. Peli antaa pelaajalle vapaat kädet pelata sekä sankaria että antisankaria. Technomancer-taistelijat ovat avainasemassa koko planeetan kattavassa sodassa.

Peli ei kuitenkaan ole pelkkää taistelua, sillä taustalla hallitsevat voimat nivoutuvat toisiinsa myös politiikan, juonittelun ja erilaisten valtapelien kautta. Matkan varrella pelaaja joutuu tekemään valintoja niin liittolaisten kuin vihollistenkin suhteen.
The_Technomancer-04
Päätöksiä mutkistavat niin moraaliset valinnat kuin asioiden syy-seuraussuhteetkin. The Technomancer onkin huikea tieteisseikkailu vaarallisella planeetalla ja kasvukertomus nuoresta oppilaasta kohti sankaruutta.
The_technomancer-10
The Technomancer julkaistiin 28.6.2016 PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 49,90 euron kuluttajahinnoin.
Technomancer_PEGI_PS4_packshot2D