Videopelit joululahjalistojen kärjessä

ps4-pelejä
Videopelit ovat jälleen monen joululahjalistan kärjessä, eikä pelkästään lasten listoilla. Uusien pelikonsolien pelit käyvät hyvin kaupaksi kaikenikäisille pelaajille.
– Vuorovaikutteisen viihteen suosio on valtavassa kasvussa. Tämän myötä on ollut haastavaa vastata kuluttajien kysyntään pelien ja pelikonsolien saralla, kommentoi ANGI Nordicin puheenjohtaja John Eidelmann.
– Uuden sukupolven pelikonsolien myötä koko peliala on voimistunut ja alati kasvava kiinnostus pelejä kohtaan näkyy myönteisesti myös myynnin kasvussa.
Kaikkiaan fyysisten PlayStation 4- ja Xbox One -pelien myynti on kasvanut peräti 99 prosenttia kuluvan vuoden aikana viime vuoteen verrattuna.
– Olohuoneissa on yhä useampia pelikonsoleita ja etenkin jouluksi ilmestyy entistä enemmän uusia pelejä, lisää John Eidelmann.
Videopelejä löytyy kaikenikäisille pelaajille. Nimikkeet kuten Call of Duty, Star Wars, FIFA, LEGO, Minecraft, Just Dance, Disney Infinity ja Skylanders ovat oiva osoitus siitä, että pelejä löytyy jokaiseen makuun.
Kymmenen marraskuun suosituinta peliä Suomessa olivat:
1. FALLOUT 4
2. CALL OF DUTY: BLACK OPS III
3. STAR WARS: BATTLEFRONT
4. FIFA 16
5. NHL 16
6. MINECRAFT
7. NEED FOR SPEED
8. WRC: FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 5
9. ASSASSIN’S CREED SYNDICATE
10. MINECRAFT STORY MODE
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.
ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...