Mitä vielä odotat?

Aloita pelaaminen tänään hulppealla bonuksella!

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Talleta 20€ ja saat 40€ pelirahaa!
3. Bonuksena kaupan päälle saat vielä 25 ilmaiskierrosta GLOW-peliin

Suomalaisille tarjolla ensi talveksi uusia matkakohteita paratiisisaarille

Matkatoimisto TUI laajentaa matkavalikoimaansa.

TUI julkaisi talvikaudelle 2017–18 neljä uutta eksoottista kaukokohdetta – Aruba, Barbados, Sansibar (kuvassa) ja St Martin. Kohteet ovat varattavissa reittilennoin lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Uudet kohteet täydentävät TUIn matkavalikoimaa ja tarjoavat asiakkaille lisää mahdollisuuksia matkustaa kaukomaille niin itään kuin länteen. Matkatarjonnan laajentaminen vastaa myös asiakkaiden toiveisiin räätälöidä itse matkoja, lentoaikatauluja ja matkan kestoa.

– Suomalaiset ovat kiinnostuneita eksoottisista kaukokohteista, ja kohteet kuten Malediivit ja Mauritius ovat olleet viime vuosina suomalaisten matkaajien suosiossa. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tarjota asiakkaillemme lisää valikoimaa, kertoo TUIn PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.

Aruba

Karibialla sijaitseva ”onnellisten saari” Aruba on autonominen osa Alankomaita ja yksi ABC-saarista (Aruba, Bonaire ja Curaçao). Aruba tarjoaa liidunvalkeita ja monipuolisia rantoja, makuelämyksiä ja aktiviteetteja luonnossa. Matkan kesto 8 ja 11 päivää.

Barbados

Barbadosin letkeä karibialainen tunnelma hurmaa matkaajat. Saarella voit valita joko rauhallisemman etelärannikon tai vilkkaampaa yöelämää tarjoavan länsirannikon. Kumpikin puoli tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun: kauniita rantoja, huojuvia kookospalmuja, vehreää luontoa ja runsaasti aurinkoa. Matkan kesto 8 ja 15 päivää.

Sansibar

Intian valtamerellä sijaitsevalla Sansibarilla on pitkiä paratiisirantoja, upeat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet sekä houkutteleva turkoosinsininen meri. Rantaloman ja huojuvien palmujen lisäksi saarella on runsaasti historiaa ja kulttuuria, sillä vuosisatojen ajan saari on toiminut risteyksenä arabisulttaaneille, merenkulkijoille ja eurooppalaisille uudisasukkaille. Matkan kesto 8 ja 11 päivää.

St Martin

St Martin on pieni karibialainen saari upeine rantoineen. Saaren erikoisuus on saaren kansainvälinen lentoasema, jolla sijaitsee erittäin lyhyt kiitotie. Kiitotie sijaitsee aivan Maho Beach -uimarannan päässä ja koneet lentävät vain parikymmentä metriä rannan yläpuolella. Saaren pohjoispuoli kuuluu Ranskalle (St Martin) ja eteläpuoli Hollannille (St Maarten). Matkan kesto 8 ja 11 päivää.

Matkat toteutetaan reittilennoilla ja yleiset valmismatkaehdot turvaavat valmismatkalaista matkan eri vaiheissa. Matkat ovat varattavissa osoitteessa tui.fi.

LUNASTA 520 EURON BONUS & 100 ILMAISKIERROSTA
LUNASTA 520 EURON BONUS & 100 ILMAISKIERROSTA