TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Spekti julkaisi uuden singlen ”Juna feat. Tasis” – kuuntele täältä!

Spekti julkaisi tänään 16. kesäkuuta uuden singlen ”Juna feat. Tasis”.

Kappaleen tavoitteena on saada kuulija hyvälle tuulelle ja kuvittelemaan itsensä mukaan jännittävälle ja salaperäiselle junamatkalle, jolla sattuu ja tapahtuu. Juna konsepti toimii tässä biisissä metaforana juhlille ja viikonlopulle.

– Biisin tarinassa yritän saada maalattua kuvan junasta, jossa sattuu ja tapahtuu. Toivonkin että teksti on sen verran mukaansatempaavaa, että kuulija pystyy kuvittelemaan itsensä mukaan kyseiselle junamatkalle. Tämän kappaleen perimmäisenä tarkoituksena on saada kuulija hyvälle tuulelle, fiilistelee Spekti.

Kappaleen sävellyksen, sanoituksen ja tuotannon takana seisoo kova tiimi alan ammattilaisia. Itse artistin lisäksi tähän tiimiin lukeutuvat kappaleellakin feattaava Markku ”Tasis” Wettenranta, Konsta Hiekkanen, Samuel Kovanko, Eetu Koivisto ja Heikki Anttonen.

Trilogia-yhtyeessä alalla aloittaneen Spektin kuusivuotinen sooloura on ollut menestyksekäs. Mies on myynyt platinaa sinkuillaan ”Teen Mitä Haluun” ja ”Macho Fantastico”, sekä tuplaplatinaa sinkullaan ”Juomalaulu”. Singlet ”Flipperi”, ”Räikkösluokan Jahti”, ”Eniten Vituttaa Kaikki” ja ”Vinkkii DJ:lle” ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloalbumit Diktaattorimies ja Macho Fantastico ovat myyneet kultaa.

Viime vuonna Spekti julkaisi liudan Spotifyssa menestyneitä hittibiisejä. ”Himmee Bossi feat. Vilma Alina”, ”Huomisen Huolia feat. Tasis” sekä ”Vaikka Väkisin feat. Niila” ovat striimanneet yhteensä lähes 4 miljoonaa kertaa. Spektim biisejä on striimattu Spotifyssa reilut 31 miljoonaa kertaa.

Kuuntele alta uusin sinkku ”Juna feat. Tasis”.

TÄSTÄ 10€ ILMAINEN VETO MESTARIEN LIIGAAN
TÄSTÄ ILMAISVETO MESTARIEN LIIGAAN