Se on terve sekstaajat!
Minulla kävi mielenkiintoinen asiakas tässä jokin aika sitten. Hän kertoi olleensa Putouksessa. Minä sitten että siinä tv-ohjelmassako? Kyllä.
En nyt häntä sitten tunnistanut, vaikka lähetystä seuraan, joten loppuviimeksi kysyin että oletko sinä joku niistä näyttelijöistä. Ei ole kuulemma, vaan taustajoukkoihin on joskus ja jouluna kuulunut.
Aika lavea ilmaisu kyllä. No, kertoi hän minulle sen verran hauskoja yksityiskohtia sieltä lavasteista ja tekemisestä ylipäänsä että uskon kyllä että mies on Putouksessa ollut.
Miksi kirjoitin tästä, no siksi että hänen kanssaan sekstaileminen ei ollut mikään erityisen ylevä kokemus. Mies oli täynnä itseään ja käsitteli minua niin että melkein sattui. En tule koskaan ottamaan häntä enää asiakkaaksi. Tämä sitten tiedoksi, jos tätä luet. Se että olet joku helvetin suomalaisen tv-viihteen paroni ei tee sinusta sen suurempaa jumalaa kuin se takarivin taavi, joka ostaa palveluksiani.
Tästä haluan laajentaa asiaa siihen, kuinka ihmiset välillä osaavat olla rasittavia. Kaikkien vittumaisimpia asiakkaita ovat wannabe-jotkut…wannabe-julkut, wannabe-johtajat, wannabe-se-ja-se. Tässä toistuu tämä vanha tapaus, että jos sulla on oikeasti rahaa ja olet rikas, et leveile asialla. Jos oikeasti tiedät saavuttaneesi jotain, ei sinun tarvitse sillä briljanteerata. Tämä Putous-henkilö, sanotaan nyt sitten että Putous-hahmo (heh heh) oli kyllä juuri tällainen wannabe.
Itseään täynnä puheitaan ja tekojaan myöten. Ja varmaan ihan turhaan. Tekeekin mieli hankkiutua Putouksen katsomoon, jos sattuisi näkemään tästä äijästä oikeasti vilauksen. Enhän tiedä onko hän oikeasti siinä remmissä ja jos on, niin onko tänä vuonna.
Menisin juttelemaan ja sanoisin että mitäs keksittäisiin täällä sun työpaikalla – kun viime kerta mun ”työpaikalla” meni vähän säätämiseksi sun typerän käytöksen takia. Saattaisin vaikka huutaa että nyt esitetään huorasketsiä, minä olen oikea huora ja tuo mies tuossa on huorissakävijä. Minä en häpeä mutta häpeääkö hän…
-n-
Porno ja irstas meno jatkukoon – miksi maksaa ilosta ittensä kipeeksi, käväisepäs tuolla:

(Kuvituskuvassa Putous-ohjelman 2017 esiintyjät. Kuva: MTV)
Ilotyttö paljastaa:
Mieshuorille on nyt tilausta – näin paljon he tienaavat
Suomen naiset, näin teette miehenne onnellisiksi
Voisinko olla yhden miehen horo?
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä