Miss Suomi 2021 -finalisti Nicole Söderström julkaisi itkuisen Stories-videon Instagram-tilillään. Videolla Nicole kertoo järkyttyneensä saamistaan törkyviesteistä, joissa kommentoija kirjoitteli viestejä jopa Nicolen tuttavien julkaisuihin.

Nicole on yhdistetty viime aikoina Suomen jääkiekkomaajoukkueen Anton Lundelliin, 19, ja viestittely sai alkunsa, kun Nicole paljasti läheiset välit MM-kiekkoilijaan.

Törkykommentoija lähetti viestejä muun muassa kaunottaren käyttämän tutun kampaajan julkaisuun ja haukkui tämän ala-asteikäistä lasta.

– Mun on pakko avautua, koska kihisen siis raivosta. Tämä käyttäjä kirjoitti ihan törkeitä viestejä. Kommentoi jokaiseen kuvaan ja se meni ihan hirveälle tasolle, Nicole kertoo videolla.

– Siinä kuvassa oli hänen (kampaajan) lapsi, jota myös haukuttiin. Siis aivan hirveätä! En tajua mikä ihmisiä vaivaa!

Vaikka Nicole sai lopulta kyseisen käyttäjän estettyä ja ilmiannettua, tämä loi uusia tilejä ja jatkoi kommentointia.

– Minulle on ihan sama mitä minusta puhutaan, koska minä en niitä lue. Sen jos jotain olen oppinut tässä, että niitä ei todellakaan kannata lukea.

– Pointti on se, että voit kommentoida minulle, mutta älä vedä ketään minun läheistä, minun ystäviä tai ketään tähän mukaan.

Nicole sanoo järkyttyneensä tapahtuneesta pahasti ja painottaa, että jokaisen tulisi ymmärtää sanojensa ja tekojensa seuraukset.

– Et voi koskaan tietää mitä sinun sanat ja teot voi tehdä. Miettikää jokainen mitä te täällä puhutte. Toivon, että joka ikinen ajattelee mitä sinne nettiin voi oikeasti laittaa sekä mitä ja mihin voi kommentoida!

Lue myös:

Martina Aitolehti hälytti Stefanin Hangon-asunnolle poliisit – Sofia kommentoi nyt tapahtunutta: ”Kiusaaminen menee yli”

Salatut elämät -näyttelijä Teemu Lehtilä avautuu kuumottavimmasta fanikohtaamisestaan – “Todella käytiin iholle”