Äiti tunnusti upottaneensa neljä lastaan betonilla täytettyihin sankoihin

Japanilainen Mayumi Saito, 53, antautui poliisille kaksikymmentä vuotta sen jälkeen, kun oli upottanut neljää omaa lastaan betonilla täytettyihin sankoihin. Poliisi kertoi, että he löysivät ihmisen luita naisen asuinhuoneistossa olevista ämpäreistä.
Saito kertoi poliisille upottaneensa vauvojen ruumiit sankoihin vuosien 1992-1997 välillä. Tekojen motiiviksi nainen paljasti, että hän oli liian köyhä kasvattaakseen lapset. Hän kertoi syyllisyyden painaneen häntä jälkeenpäin.
Saito eli asunnossaan teini-ikäisen poikansa kanssa, ja hänellä on myös toinen poika, joka on muuttanut pois kotoa.
– En usko poikaystäväni tietäneen, mitä tein. Toin ämpärit mukanani nykyiseen asuinpaikkaani muiden tavaroideni mukana, kun muutin, Saito kertoi.
– Minusta tuntui, etten kykenisi kasvattamaan lapsia, jotka synnytin, joten laitoin heidät sankoihin ja kaadoin niihin betonia, nainen paljasti tekonsa yksityiskohtia.
Nainen sai syytteen ruumiiden kätkemisestä. Japanilaiselle oikeuslaitokselle on ominaista, että syytteitä lisätään tutkimusten edetessä. Japania pidetään taloudellisesti kehittyneenä maana, mutta köyhyys on siellä yhä todellinen ongelma etenkin naisten keskuudessa.
Lähde: The Sun
(Kuva ei liity tapaukseen.)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.