Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 38, raiskausoikeudenkäynti alkoi tiistaina (22.3) Helsingin käräjäoikeudessa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Pikkaraista syytetään kesäkuussa 2020 tapahtuneesta raiskauksesta, joka tapahtui syytteen mukaan asianomistajanaisen asunnolla järjestettyjen jatkojen jälkeen. Pikkarainen on myöntänyt tunteneensa naisen entuudestaan.

TAUSTAA: Hannu Pikkaraista epäillään seksuaalirikoksesta – toisena osapuolena nainen, jonka tuntee hyvin: ”Asian kanssa on vaikea elää”

Syytteen mukaan Pikkarainen oli osittain riisunut päihtyneen ja nukkuvan uhrin ja ollut tämän kanssa suojaamattomassa yhdynnässä. Uhri oli havahtunut tilanteeseen kesken sukupuoliyhteyden eikä ollut siis antanut suostumustaan seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tapahtuneen jälkeen hän oli ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen sekä oikeudessa todistajana toimivalle henkilölle ja hakeutunut tutkimuksiin.

Syyttäjä vaatii asianomistajan henkilöllisyyden sekä oikeudenkäyntiasiakirjojen määräämistä salassa pidettäviksi. Pikkaraiselle syyttäjä vaatii ehdotonta vankeusrangaistusta.

Pikkarainen kiistää syyllistyneensä rikokseen ja vaati syytettä hylättäväksi. Hän kiisti myös uhrin esittämät perusteet korvausvaatimukselle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Erosta toipuvan Hannu Pikkaraisen elämässä tapahtui täyskäännös – teki yllättävän ulostulon: ”Siitä tunteesta on nyt oltava kiitollinen”

Seiska: Raiskauksesta syytetty Hannu Pikkarainen menetti taas työnsä – ”Meillä ei ollut tiedossa tämä Pikkaraisen tilanne”