Kiinteistökuningattarena televisiosta tunnetuksi tullut Kaisa Liski tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa viime joulukuussa maksamaan jättikorvaukset entiselle työnantajalleen, Uudenmaan Viva Oy:lle.

Viva vaati Liskiltä lähes 900 000 euron korvauksia muun muassa ”työsopimuksessa sovitun kilpailukiellon, rekrytointikiellon ja salassapitovelvollisuusehtokiellon” rikkomisesta.

Liski kiisti oikeudessa kaikki syytteet, mutta hänet tuomittiin maksamaan entiselle työnantajalleen lähes 700 000 euron korvaukset. Korvauksia ei ole laitettu vielä maksettaviksi.

Liski muutti syyskuussa yhtiönsä nimen ja haki sen lokakuussa konkurssiin. Liskin työntekijät ovat Iltalehden mukaan ihmetelleet kiinteistökuningattaren toimintaa. Hän muun muassa ilmoitti siirtävänsä heidät yhtiöstään Remaxin työntekijöiksi yksityisinä yrittäjinä. Vain osa heistä siirtyi Remaxiin. Muut jatkoivat muualle.

Liskillä on aiemminkin ollut suuria ongelmia alaistensa kanssa. Hänellä meni vuosia sitten sukset pahasti ristiin Mira Kasslinin kanssa, joka varoitti jo silloin Kaisan lähtevän ja vievän työntekijät mukanaan. Monet muutkin alaiset ovat valittaneet kiinteistökuningattaren tylyistä toimintatavoista ja hänen esimiehensä mukaan Kaisa ”johti pelolla ja manipuloi”.

Liski on ollut mukana myös politiikassa. Viime keväänä hän ei saanut paikkaa eduskuntaan, mutta Hausjärven valtuustoon hän pääsi helposti. Sittemmin hän haki henkilökohtaisista syistä valtuustosta eroa, joka Iltalehden mukaan hyväksyttin 1.10.

Liski julkaisi eilen Instagramissa kuvan, jossa hänen tavaramerkikseen muodostunut leveä hymy loistaa poissaolollaan. Hän on myös laihtunut huomattavasti.

Tältä Kaisa näytti huhtikuussa.

Heinäkuun lopussa hymy oli kadonnut.

Tältä hän näytti eilen. Kuvan yhteydessä lukee englanniksi: ”Vain vähän lepoa.”

Lähde: Iltalehti

Kuvat: Viva, Instagram / Kaisa Liski