Laaja varkaussarja Tampereella, törkeä huumausainerikos selvisi tutkinnassa!

Pirkanmaan poliisi on tutkinut syksyn aikana rakennustyömaakohteisiin kohdistunutta varkausrikossarjaa, jonka tutkinnan yhteydessä on ollut vangittuna yksi henkilö ja pidätettyinä kaksi henkilöä. Kaikki epäillyt ovat miehiä ja iältään n. 30 -vuotiaita.
Tutkinnassa on saatu selvitettyä mm. törkeä varkaus ja useita varkauksia ja/tai niiden yrityksiä. Teot ovat tapahtuneet Tampereen kaupungin alueella. Anastetun omaisuuden arvo on n. 80 000 euroa.
Anastettua omaisuutta on tähän mennessä saatu takavarikoitua ja palautettua omistajilleen useiden kymmenien tuhansien eurojen edestä. Lisäksi poliisin hallussa on takavarikoitua omaisuutta, jonka omistussuhteita edelleen selvitetään. Rikosten kohteena ollut omaisuus on ollut lähinnä rakennusliikkeiden omistamia rakennustyökaluja ja -koneita, joita on anastettu murtautumalla pääasiassa rakenteilla oleviin kohteisiin ja anastamalla kohteista em. omaisuutta.
Tutkinnan yhteydessä paljastui myös törkeä huumausainerikos, johon liittyen takavarikoitiin n. 250 grammaa amfetamiinia. Lisäksi suoritettujen kotietsintöjen yhteydessä paljastui mm. kannabiskasvattamo, miltä osin asiaa tutkitaan huumausainerikoksena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.