Laulaja Jari Sillanpää tuomittiin maaliskuussa 2020 Helsingin käräjäoikeudessa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Oikeus totesi, että Sillanpään puhelimella oli kuvattu tietokoneen näytöltä video, jossa aikuinen mies oli sukupuoliyhteydessä pienen lapsen kanssa.

Sillanpää määrättiin maksamaan 45 päiväsakkoa, ja maksettavaa kertyi yhteensä lähes 15 500 euroa.

Tuoreessa Länsiväylä-lehden haastattelussa Sillanpää myöntää saamansa kielteisen julkisuuden heijastuneen konserttilippujen myyntiin. Sillanpää on vuosien saatossa noussut lukuisia kertoja lehtiotsikoihin toilauluistaan alkoholin ja huumeiden kanssa.

Haastattelussa Sillanpää kommentoi kolmen vuoden takaista tuomiotaan poikkeuksellisen rehellisesti.

– Asiaa ei voi väheksyä, mutta se on tapahtunut vain 5 tai 10 minuutin aikana, kun istuin huumepäissäni koneella ja otin kuvan striimistä. Poistin kuvan alle 24 tunnin kuluttua, mutta silti joudun kantamaan sitä mainetta koko ikäni, Sillanpää toteaa Länsiväylälle.

Päivitetty torstaina 23.3. klo 12:30. Länsiväylä-lehti ja täten myös Metropoli uutisoivat aluksi virheellisesti, että Sillanpää olisi kertonut lähettäneensä eteenpäin verkkostriimiltä kuvaamaansa asiatonta materiaalia. Todellisuudessa Sillanpää kertoi ainoastaan ottaneensa striimistä kuvan, ei lähettäneensä kuvaa eteenpäin.

Lähde: Länsiväylä

Lue myös:

Seiska: Jari Sillanpään ja Siim-rakkaan suhde ajautui kriisiin – lähes kahdeksan vuoden rakkaus päättyi karulla tavalla

Jari Sillanpää joutui leikkaukseen – paljastaa pelänneensä sairaalareissua: ”Hyvät kipulääkecocktailit hoitivat asian”