Mies tappoi rakastajattarensa kurkulla – vältti vankilan

Saksalainen myyntimies Oliver Dietmann sai ehdollisen tuomion rakastajattarensa taposta. Tapauksesta tekee erikoisen kuoleman aiheuttanut väline.
Naimisissa oleva Dietmann oli käyttänyt rakastajattarensa kanssa kurkkua seksileluna. 46-vuotias mies oli sänkypuuhien aikana laittanut vihanneksen naisen suuhun ja poistunut tupakalle. Sinä aikana nainen oli tukehtunut.
Oikeudessa mies kertoi tavanneensa rakastajattarensa vuonna 2004, mutta heidän suhteensa muuttui seksuaaliseksi viisi vuotta myöhemmin. Heinäkuussa 2014 mies oli kutsunut samanikäisen naisen kotiinsa, koska vaimo ja tytär olivat poissa.
He olivat ennen naisen kuolemaan johtaneita tapahtumia juoneet neljä pulloa viiniä ja useita snapseja. Lääketieteelliset tutkimukset vahvistivat naisen vahvan humalatilan.
Dietmann kertoi laittaneensa kurkun naisen suuhun, menneensä keittiöön ja syöttäneen koiransa. Sen jälkeen hän oli vielä mennyt tupakalle ja palattuaan löytänyt naisen tajuttomana makuuhuoneesta. Hän oli yrittänyt pelastaa naista, mutta ei onnistunut saamaan vihannesta pois.
Yhteenvedossaan tuomari totesi kuoleman olleen selvä virhe ja traaginen onnettomuus. Dietmann tuomittiin 20 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan 6 000 euron sakon.
Lähde: Daily Mail
Kuva: Wikimedia Commons


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.