Seiska-lehti uutisoi poliisitehtävästä, joka suoritettiin viime viikon perjantaina (3.3.) kohuliikemies Stefan Thermanin omistamalla ökyhuvilalla Hangossa.

Lehden tietojen mukaan poliisi pidätti talosta espanjaa puhuneen naisen, joka oli riehunut sisätiloissa veitsen kanssa ja uhannut teräaseella Thermania. Virkavalta kirjasi ylös rikosepäilyn kahdesta pahoinpitelystä, sillä myös naisessa oli Seiskan lähteiden perusteella väkivallan merkkejä.

Myöhemmin samana päivänä poliisi palasi huvilalle ja teki tarkemman kotietsinnän. Operaation seurauksena talosta löydettiin amfetamiinia ja patruunoita.

Huolestuttavien löydösten vuoksi poliisi pidätti myös Thermanin ja suomalaisnaisen ja vei nämä poliisiasemalle kuulusteluihin. Thermania pidettiin Seiskan mukaan poliisilaitoksella vuorokauden ajan.

Stefan Therman on kuluneiden vuosien sisällä joutunut lukuisten kohujen keskiöön. Huhtikuussa Thermanin on määrä vastata useisiin rikossyytteisiin Kittilän oikeussalissa. Oikeudenkäynnin oli tarkoitus tapahtua jo kesäkuussa 2022, mutta Therman jätti saapumatta paikalle.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Suomalainen pornotähti myöntää läheiset välit Stefan Thermaniin – ”Stefan on hyvä kuuntelija”

Seiska: Stefan Thermanin traaginen joulu – joutui rajuun auto-onnettomuuteen!