Varsinais-Suomen käräjäoikeus on langettanut tänään tuomion Tauno ”Tauski” Peltoselle pahoinpitelystä. Tuomiossa todettiin, että Tauski pahoinpiteli 27.5.2010 silloisen vaimonsa Henna Peltosen.
Tauski tuomittiin 35 päiväsakkoon, eli hänen tapauksessaan niistä koituu sakkoa yhteensä 2 485 euroa.
– Olen todella tyytyväinen että asiat on saatu päätökseen ja oikeus on vihdoin tapahtunut, Henna huokaisee Metropoli.netille.
Henna sekä Tauskin toinen ex-vaimo Virpi Kätkä nostivat miestä vastaan syytteet pahoinpitelyistä viime vuoden joulukuussa. Kätkän syytteet vanhenivat, koska ne nostettiin sen verran myöhään, että pahoinpitelyistä oli ehtinyt kulua liian pitkä aika. Tauski vakuutti tuolloin medialle syyttömyyttään ja piti Kätkän syytteiden etenemättömyyttä todisteena omasta syyttömyydestään molemmissa tapauksissa. Nyt hänelle kuitenkin määrättiin tuomio Henna Peltosen pahoinpitelystä.
– On ollut todella rankkaa ja kuluttavaa käsitellä tätä asiaa näin pitkään. Vuosia on kulunut ja asia on jatkuvasti pitkittynyt. Kannatti kuitenkin puskea tätä eteenpäin, koska oikeus on tapahtunut ja nyt voin lopultakin jättää nämä ikävät asiat taakse ja kääntää uuden sivun elämässäni, Henna sanoo.
Alla olevissa kuvissa näkyy vammoja, joita Henna Peltonen sai pahoinpitelyistä.
henna_korva
henna_pahoinpitely_otsik