Vapaaottelija War Machine, oikealta nimeltään Jon Koppenhaver, tuomittiin entisen tyttöystävänsä Christy Mackin pahoinpitelystä elinkautiseen vankeuteen. Miehellä on mahdollisuus anoa ehdonalaista 36 vuoden kuluttua.
Tilanne sai alkunsa, kun Koppenhaver yllätti ex-tyttöystävänsä toisen miehen seurassa elokuussa 2014. Vapaaottelija sai syytteen sekä Mackin että tämän seurassa olleen miehen pahoinpitelystä.
– Hän alkoi hakata ystävääni sanomatta sanaakaan. Kun hän lopetti, hän käski ystäväni lähteä ja kävi minun kimppuuni. Hän pakotti minut riisuutumaan ja menemään suihkuun hänen katsoessa vierestä. Sitten hän hakkasi kasvoni, Mack muistele pahoinpitelyä.
Pahoinpitelyn seurauksena Mack sai lukuisia murtuneita luita muun muassa kasvoihinsa. Lisäksi mies teki naiselle seksuaalista väkivaltaa.
Koppenhaverin asianajajan mukaan ottelu-uran aiheuttaman aivovammat sekä steroidit aiheuttivat raivokohtauksen. Vapaaottelija katui tekoaan syvästi, ja muutama kuukausi pidätyksen jälkeen hän yritti hirttäytyä sellissään. Sittemmin mies on asianajajansa mukaan tullut uskoon. Tuomion jälkeen Koppenhaver julisti Twitter-viesteissä toivovansa, että ex-tyttöystävä voi jonain päivänä antaa teon hänelle anteeksi.
Videolla Christy Mack kertoo tuntemuksiaan ennen tuomiota.

Lähde: Radar Online