Elina Gustafssonin jättämä ex-kihlattu lisäsi tuskaisen päivityksen – ”Elämääni pudotettiin kaiken keskellä sellainen pommi”

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ilmoitti toukokuussa Instagram-tilillään eronneensa ja muuttaneensa pääkaupunkiseudulle.

–  Nyt oli aika ottaa seuraava askel kohti tavoitteita. Mun arki ja työt tulee helpottumaan ja tästä oon superrriloinen ja fiiliksissä! nyrkkeilijä hehkutti.

Ex-kihlatun Emmi Asikaisen mukaan erouutinen kuitenkin yllätti hänet täysin.

View this post on Instagram

🥀 . Pitkästä aikaa täällä: Syy hiljaisuuteen ja vetäytymiseen on ollut shokki, jota jouduin hyvin yllättäen käymään läpi. Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä _en_ikinä_ olisi uskonut tässä kohtaa. Ero. Muut osa-alueet olivatkin jo menneet uusiksi, ja nyt tämä: Ainoa mistä olin ollut varma, että luja perusta pysyy tukevasti ja meidän vahva rakkaus kantaa, läpi kaikkien vaiheiden. Tietysti.🤍 Onhan tämä rakkaustarina ollut aivan uskomattoman ihana, eeppinen ja voimakas. Kaiken kun piti olla hyvin? . Olen ennenkin maininnut rakkauden yhteydessä miten tärkeää on puhua. Ehkä olisi pitänyt painottaa että: Kaikesta. . Haluan sanoa jälleen että, puhukaa. Älkää pitäkö todellisia tunteitanne salassa vaan näyttäkää ne. Ajoissa. Olkaa peilejä toisillenne, yhä uudelleen. Sillä mikään ei ole pahempaa kuin epätietoisuus. Jos et osaa puhua tunteista, opettele. Avaa suusi ja sanoita ajatuksesi lauseiksi. Jos puhuminen on vaikeaa, kirjoita vaikka kirje. Pidä rakkaasi ajan tasalla, missä mennään. Älä pimitä, katkeroidu ja käy asioita läpi alusta loppuun yksin, parisuhteessa on syystäkin kaksi ihmistä. Jaa asiasi ennen kuin viimeinenkin toivon kipinä sammuu, älä oleta ettei toinen kestä kuulla ja ymmärtää ajatuksiasi. Luota. . Mun sydän on rikki. Onneksi ankkurinani ovat toimineet lapseni ja usko. Arki ei pysähdy, vaikka olisi kuinka palasina. Ja kiitos rakkaat ystäväni että olette🤍 -te jotka ootte kuunnelleet puhelimessa päivittäin tuntikausia epäuskoa, romahtamista, itkua, syvää petetyksi tuloa ja surun murtamaa väsymystä: kun on pitänyt pakottaa lusikka suuhun että saa jotakin kurkusta alas, vaikka oikeasti olisi halunnut vain jäädä auton alle. -Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää. . Haluan aina uskoa että kaikella on tarkoitus, tämän tarkoitus ja tarinan loppu on mulle vielä hyvin epäselvä. Jos rakastaa valtavasti, on vaikea lakata rakastamasta. Tie tuntemattomiin paikkoihin kulkee tuntemattomien maisemien kautta. Ainoa mitä voin tehdä, on hengittää, odottaa ja luottaa prosessiin. Kartta ilmestyy aikanaan. Paraneminen saapuu aikanaan. -Kiitos rakkaudesta🤍 . ”Kadottaessaan hitauden ihminen kadottaa sielunsa.”– Tommy Hellsten

A post shared by EMMI ASIKAINEN (@emerendia) on

– Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä en ikinä olisi uskonut tässä kohtaa. Ero, kirjoittaa Asikainen ja kuvaa tilannetta sokiksi.

Ero tuli ilmeisesti hänelle täytenä yllätyksenä.

– Ainoa mistä olin ollut varma, että luja perusta pysyy tukevasti ja meidän vahva rakkaus kantaa, läpi kaikkien vaiheiden. Tietysti. Onhan tämä rakkaustarina ollut aivan uskomattoman ihana, eeppinen ja voimakas. Kaiken kun piti olla hyvin?

Samaan hengenvetoon hän kuitenkin muistuttaa seuraajiaan, kuinka tärkeää parisuhteessa on puhua aivan kaikesta.

– Haluan sanoa jälleen että, puhukaa. Älkää pitäkö todellisia tunteitanne salassa vaan näyttäkää ne. Ajoissa.

Vuodesta 2017 seurustellut pari meni kihloihin viime vuoden helmikuussa.

Lue myös:
Kuva: Nyrkkeilijä Elina Gustafsson tiputti todellisen pommin! – Muutto ja ero Emmi-rakkaasta