Huippusuosittu NHL Without a Map ja NordicBet yhteistyöhön 

NHL Without a Map -ohjelmasarja, tuttavallisemmin NHL WAM, täyttää viisi vuotta. Omaperäisyydellään ja aitoudellaan hurmannut formaatti on kerännyt videoillaan huimat yli 2,5 miljoonaa näyttökertaa.
Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on tehnyt NHL WAMin kanssa täksi vuodeksi yhteistyösopimuksen, jonka myötä Juhani & Juho -kaksikon 26 NHL-jaksoa nähdään ainoastaan osoitteessa www.nordicbet.com. Duo lennähtää matkaan tällä viikolla, ja ensimmäinen tuotos Atlantin takaa nähdään alkukeväästä.

– Kun puhutaan sisällöistä, on laatu kriteerinä numero yksi. NordicBetin ja NHL WAMin yhteistyö nostaa jääkiekkoaiheisen sisältötarjontamme vedonlyönnin ohella aivan omalle tasolleen kilpailijoihin verrattuna. Molemmat tahot elävät ja hengittävät jääkiekkoa, toteaa Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.
Reissuillaan NHL WAM on kohdannut lähes kaikki NHL:n suurimmat supertähdet, minkä ansiosta suomalaiset ovat saaneet mahdollisuuden kurkistaa uudella tavalla taalaliigan kulissien taakse. Tämän kauden uutuutena ovat jääkiekon MM-kisat Pariisissa ja Kölnissä, joissa NHL WAM on niin ikään matkassa mukana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.