Monista tv-ohjelmista tuttu mediapersoona Maisa Torppa, 28, ilmoitti eilen Instagram-tilillään eronneensa kihlatustaan, MM-rallikuljettaja Jari-Matti Latvalasta, 34.

Jari-Matti oli viime perjantaina ilmoittanut tiedotteessa kahden viikon salasuhdekohun jälkeen, että häät Maisan kanssa oli peruttu.

Jari-Matti on nyt antanut Ilta-Sanomille avoimen haastattelun, jossa hän vahvistaa eronneensa Maisasta.

– Olemme eronneet. Keskustelimme viikonvaihteessa asioista, eikä minulla ole Maisasta kuin hyvää sanottavaa. Kaikki asiat on sovittu ja elämä loksahtaa varmasti pian omaan uomaansa, Jari-Matti sanoi IS:lle.

– Olimme yhdessä runsaat kolme vuotta, mutta päätimme jatkaa elämäämme eri tahoilla. Olo on nyt helpottunut, Jari-Matti totesi.

Jari-Matin mukaan hän ja Maisa alkavat nyt järjestellä asumisiaan, koska heillä on yhteinen talo pääkaupunkiseudulla. Jari-Matti haluaa nyt vain keskittyä uraansa.

– Suhteemme on ohi. Keskityn nyt kauden kahteen viimeiseen ralliin, sillä haluan pelastaa urani, Jari-Matti sanoi IS:lle.

– Toivon, että nyt (eron jälkeen) tulee rauha ja asiat selviävät kaikille.

Jari-Matilla ei ole vielä sopimusta ensi vuodelle nykyisessä Toyota-tallissaan, joten hän tarvitsee hyviä näyttöjä kahdesta viimeisestä MM-osakilpailuista.

– Kaksi viimeistä kilpailua ratkaisevat paljon. Valoa näkyy tunnelin päässä ja voin sanoa, että oloni on nyt huojentuneempi kuin aikoihin, Latvala sanoi IS:lle.

Viimeaikaisen Maisan salasuhdekohun lisäksi Jari-Matin mieltä on painanut toinenkin ongelma jo viime vuodesta lähtien. Ilta-Sanomien mukaan mies on asunut Monacossa vuodesta 2009 lähtien, mutta verottaja ei näe asiaa samoin.

– He ovat eri mieltä siitä, missä minä asun. Vuonna 2018 verottajan kanssa alkoi prosessi, jota käydään edelleen läpi. Se on ollut niin raskas, että se on vienyt minulta energiaa ja voimia, Jari-Matti myönsi IS:lle.

MM-rallin tämän kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan ensi viikolla Espanjassa

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuva: Wikimedia Commons