Ex-taitoluistelija Laura Lepistö matkusti kesälomareissulle Tukholmaan perheensä kanssa. Mukana matkalla oli Lauran mies Tommi ja pariskunnan heinäkuussa yhden vuoden täyttävä taapero Robin. Laura julkaisi eilen suloisia kuvia perheen lomalta Instagram-tililleen.

Kuvien perusteella perhe on viettänyt yhteistä aikaa Tukholman kauniissa puistoissa ja kahviloissa. Kuvista päätellen myös taaperolla on ollut paljon ihmeteltävää hänen ottaessaan askeleita puistossa samalla, kun Laura pitää pienokaista kädestä kiinni.

Julkaisussaan Laura jakaa omia ja seuraajiensa matkavinkkejä onnistuneelle perhelomalle.

– Hej Hej tässäpä teidän pikkulapsiystävällisiä Tukholma-vinkkejä (höystettynä omilla) var så goda! Startattiin kesä leppoisalla pitkällä viikonlopulla Tukholmassa, ja sain teiltä näin ’periaatteessa-ensikertalaisena’ Google Mapsin täyteen pinnauksia mitä tehdä vaaperon kanssa, Laura kirjoittaa

– Oon ollut Tukholmassa pari kertaa luistelemassa, joten lähinnä Globen ja hotellit oli tuttuja, sekä teinivuosien risteilylaiva-shoppailukatu-akseli. Joten vinkit tuli todellakin ahkeraan käyttöön, Laura kiittää seuraajiaan.

Laura on listannut muutaman paikan, joita suosittelee seuraajilleen. Listaan mahtuu muun muassa Humlegårdenin puisto, Södermalmin SoFo-alueen kahvilat, ravintolat, putiikit ja kirpputorit sekä Vasaparken parklek.

Laura ja Tommi ovat seurustelleen jo 15 vuotta ja naimisiin he menivät seitsemän vuotta sitten vuonna 2015. Perheen esikoinen syntyi viime heinäkuussa.

Lue myös:

Anna: Laura Lepistölle äitiys ei ollut itsestäänselvyys – urheilu-uran vaikutukset pysäyttivät: ”Aloin hiljalleen ymmärtää”

Lasta odottava Laura Lepistö löysi lempeyden kehoaan kohtaan: ”Nyt just ei tarvitse taipua taivutuspiruetteihin tai kolmoishyppyihin”