Edesmenneen hiihtäjä Mika Myllylän poika SM-liigakiekkoilija Wiljami Myllylä, 20, julkaisi avoimen rehellisen kirjoituksen Instagram-tilillään, jossa kertoi, että on kärsinyt jo kaksi vuotta pahasta alkoholiongelmasta.

– Oon pitkään miettinyt miten selitän tämän, koska tää on ehkä vaikeimpia asioita mitä olen elämässäni tehnyt, mutta haluan olla rehellinen, koska uskon sen helpottavan mun pahaa oloa, Wiljami kirjoittaa.

– Oon paininut reilu kaksi vuotta pahan alkoholiongelman kanssa. Mulle on tarjottu apua ja oon ottanut sen vastaan, mutta en ole ollut tarpeeksi vahva pysymään kuivilla. Nyt mulla tuli kuitenkin pohja vastaan ja päätin tehdä elämäni parhaan päätöksen. Oon hankkinut jälleen apua sairauteeni ja haluan raitistua.

Wiljami kiittää kirjoituksessa perhettään, ystäviään ja muita läheisiä, jotka ovat olleet tukena myös kaikista vaikeimpina hetkinä.

– Ilman teitä en olis pystynyt tähänkään. Tuun tekeen edelleen virheitä ja vääriä valintoja elämässäni, mutta tärkeintä on, että saisin itseni hoidettua kuntoon ja pidettyä korkin kiinni.

– Nyt on aika keskittyä vaan hoitamaan itseni kuntoon ja siksi jääkiekko ja pelihommat jää tauolle. Askiin palaan taas sitten, kun on sen aika, entistä kovempana!

Wiljamin rohkea ulostulo on kerännyt runsaasti kannustavia kommentteja.

– Hyvä ja tärkeä teko, Wiljami. Voit soitella koska tahansa, kaikki tuki tulee ja tiedän melko tarkkaan mistä puhut, Aleksi Valavuori tsemppaa.

– Rohkea ulostulo ja upea päätös.

– Hienoa suoraselkäisyyttä! Tsemppiä mieheen ja onnea laadukkaampaan elämään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Yle: Yllätyspäätös! Teemu Packalén lopettaa uransa vapaaottelijana – ”Järkevämpi lopettaa ajoissa”

Mitä ihmettä! NHL-tähti Sebastian Aho pelasi golfia Harry Stylesin kanssa – ”Kun maailmat kohtaavat” – katso kuva!