Suomen Naisleijonat voitti eilen illalla Espoossa pelatun MM-finaalin jatkoaikamaalilla. Tai niin ainakin luultiin, kunnes tuomarikaksikko päättikin antaa päätöksen jo viheltämästään maalista videotuomarin käsiin.

Kaikkien yllätykseksi maali hylättiin videotuomarin tulkinnanvaraisella päätöksellä ja USA:n maalivahdille lätkäistiin tilanteesta 2-minuuttinen rangaistus. Omituinen hylkäys sai jopa Suomen tasavallan presidentin Twitteriin kommentoimaan tapahtunutta.

– Hylätty maali jenkkiverkkoon ja jenkkijäähy? Ei oikein aukea, Sauli Niinistö ihmetteli.

Sauli Niinistö

@niinisto
Hylätty maali jenkkiverkkoon ja jenkkijäähy? Ei oikein aukea.

Voittoa jo villisti juhlinut Suomi ei toipunut maalinsa hylkäyksestä, ja lopulta USA vei mestaruuden rankkarilotossa 2-1.

Peliyhtiö Mr Green on samaa mieltä kaikkien ottelua seuranneiden kanssa hylätystä maalista ja on siksi päättänyt palauttaa rahat niille, jotka löivät vetoa naisten jääkiekon maailmanmestaruus -vedonlyönnissä Suomen puolesta.

– Tuntuu pahalta suomalaisen urheiluväen puolesta. Siksi palautamme kaikille suomen maailmanmestaruutta lyöneille rahat, kommentoi Mr Greenin suomen maajohtaja Tommi Verkasalo.

Mr Green on Maltalla toimiva peliyhtiö, joka tarjoaa vedonlyöntiä ja kasinopelejä sekä jatkuvia huippuetuja, kuten esimerkiksi juuri nyt ensimmäisen vetosi voittojen tuplauksen!

Lähde: Mr Green

Kuvakaappaus: YLE TV2