15 äärimmäistä kehonmuokkausta käsivarteen siirretystä korvasta teroitettuihin hampaisiin – katso video

Tavalliset tatuoinnit ja lävistykset ovat jo niin arkipäiväisiä, että erikoisuutta tavoitteleville niistä ei ole paljon iloa. Maailmassa on kuitenkin toinen toistaan äärimmäisempiä kehonmuokkauksia, joiden avulla varmasti tulee huomatuksi. Tässä on top 15 erikoisimmat tapaukset.
15. Lucky Diamond Rich on maailman tatuoiduin mies. Miehen ihosta 100 prosenttia peittyy tatuointeihin, minkä vuoksi hän on päässyt Guinnessin ennätyskirjaan. Miehen iholla ei ole enää tilaa uusille tatuoinneille, joten nyt hän ottaa tatuointeja vanhojen tatuointiensa päälle.
14. Cathie Jungilla on maailman kapein vyötärö. Nainen on saavuttanut kapean uumansa käyttämällä korsettia lähes koko ajan. Korsetin kanssa naisen vyötärönympärys on 38 senttimetriä. Silloin harvoin, kun nainen ei pukeudu korsettiin, hänen vyötärönympäryksensä on yhä vain 51 senttimetriä.
13. Rick Genest tunnetaan zombie-poikana. Hän on myös esiintynyt Lady Gagan musiikkivideolla. Miehen kehoa peittää huomiota herättävä luurankotatuointi.
12. Maria Jose Cristerna kutsuu itseään vampyyrinaiseksi. Nainen oli väkivaltaisessa parisuhteessa, josta irtaannuttuaan hän loi itsensä uudelleen vampyyrinaisena. Naisella on otsassaan titaani-implantit. Hän kertoo sarviensa edustavan hänen vahvuuttaan. Hänelle on laitettu myös näyttävät kulmahampaat.
11. Kayan Lahwi -heimon naiset Thaimaassa pidentävät kaulaansa renkailla. Kirahvinaisina tunnetuilla heimon jäsenillä on renkaiden johdosta pitkä ja kapea kaula.
10. Syntholin piikitys lihaksiin on äärimmäisyyksiin menevien kehonrakentajien keino saada koomisen pullistuneet lihakset. Aine ruiskutetaan suoraan lihaksiin.
9. Silmämunaimplantit ovat riskialtis tapa erottautua joukosta. Operaatiossa tehdään pieni viilto, josta koru asetetaan silmänvalkuaisen ja läpinäkyvän sidekalvon väliin. Lääkärit varoittavat silmäkoruista, jotka voivat johtaa jopa näön menetykseen.
8. Teroitetut hampaat naisilla ovat Intian Mentawai-heimon silmissä seksikkäät. Aikuisiän saavuttaessaan naiset käyvät läpi radikaalin operaation, jossa hampaat teroitetaan.
7. Arpitatuoinnit saadaan aikaan tekemällä ihoon kuvio esimerkiksi leikkaamalla tai polttamalla ihoa.
6. Suipot korvat ovat haltiamaista ulkonäköä tavoittelevien suosiossa. Yleensä korvan kärjestä poistetaan pieni kaistale, ja haavan reunat ommellaan yhteen.
5. Kala Kaiwiilla on hallussaan korvavenytysten maailmanennätys. Aukot ovat halkaisijaltaan yli kymmenen senttimetriä. Mies on muutenkin muokannut kehoaan radikaalisti, ja hänellä on muun muassa useita ihonalaisia implantteja ja halkaistu kieli.
4. Dennis Avner tuntee niin voimakasta yhteyttä tiikereihin, että on pyrkinyt muuntautumaan ihailemakseen eläimeksi.
3. Huulikiekko Sudanissa ja Etiopiassa on vuosituhantinen perinne, joka elää yhä joidenkin heimojen keskuudessa.
2. Australialainen performanssitaiteilija Stelarc etsi kymmenen vuoden ajan lääkäriä, joka kiinnittäisi soluviljellyn korvan hänen kyynärvarteensa. Vuonna 2007 hän sai vihdoin tahtonsa läpi.
1. Jalkojen sitominen oli kiinalainen perinne, jossa tyttöjen jalat sidottiin heidän ollessa 4-9-vuotiaita, etteivät ne enää kasvaisi. Monet tytöt menettivät varpaitaan tavan vuoksi.

Video: YouTube / Tattoo World


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.