20-vuotias jalkapalloilija Miikka Leinonen katosi mystisesti – viimeiset havainnot torstain ja perjantain väliseltä yöltä

Espoolainen jalkapalloseura FC Espoo kertoi sunnuntaina Twitterissä, että vielä viime kaudella seurassa pelannut Miikka Leinonen on kadonnut torstain ja perjantain välisenä yönä. Asiasta uutisoi muun muassa Iltalehti.

Länsi-Uudenmaan poliisi vahvisti asian Twitterissä sunnuntai-iltana.

– Espoolainen 20-vuotias Miikka Leinonen on kadonnut. Viimeinen varma havainto hänestä on tehty perjantaina 7. helmikuuta noin kello 1 Helsingin keskustassa, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kirjoittaa.

Poliisi on tarkentanut, että viimeinen havainto Leinosesta on noin kello yksi Linnankosken bussipysäkiltä Helsingin Töölöstä. Lähistöllä sijaitsee muun muassa Töölön kirjasto ja pienen matkan päässä Mannerheimintie.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos julkaisi maanantaina myös tiedotteen kadonneesta. Poliisilaitos vahvistaa tutkivansa tapausta. Ilmoitus katoamisesta tuli jo perjantaina.

Kadonnut asuu Espoossa. Saatujen tietojen mukaan Leinonen on ollut matkalla Otaniemestä Helsingin keskustaan. Tapauksessa ei ole poliisin mukaan syytä epäillä rikosta.

Poliisi julkaisi myös tuntomerkit kadonneesta: hän on noin 180 senttiä pitkä, urheilullinen ja hänellä on lyhyet, vaaleahkot hiukset. Miehellä oli päällään vuorillinen farkkutakki.

Aiemmin poliisi pyysi havaintoja hätänumeroon, mutta nyt yhteydenottopyyntöä on tarkennettu. Havainnot Leinosen liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai puhelinnumeroon 0295 413 031.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta