Äiti löysi vahingossa Annan puuhakassin – "halusin vajota maan alle" – katso kuva!

Metropoli.net pyysi lukijoitaan lähettämään kertomuksia noloimmista tilanteistaan. Oululainen Anna vastasi kutsuun ja lähetti toimitukseemme kuvan todellakin äärimmäisen nolosta tilanteesta.
Anna kertoo koko sopan syntyneen, kun hänen äitinsä halusi auttaa häntä joulukiireissä menemällä siivoamaan Annan asuntoa, kun hän oli vielä töissä. Anna oli kiitollinen avusta ja antoi äidin mennä rauhassa siivoamaan. Töissä oli kiire ja Annalla oli vielä paljon jouluostoksia tekemättä. Siivoamisesta olisi ollut suuri apu, ellei…
Anna ei ollut sattunut muistamaan erästä pientä laukkua, joka oli jäänyt kylpyhuoneen nurkkaan. Anna tajusi tilanteen vasta, kun hän katsoi äitinsä lähettämän tekstiviestin. Viestissä ei ollut tekstiä, vaan alla oleva kuva.
– Ei oo totta! Menin ihan paniikkiin, kun näin sen kuvan. Halusin vajota maan alle! Mitä siihen olisi pitänyt vastata? En osaa edes kuvitella mitään nolompaa, kuin että oma äiti löytää kassin täynnä hieromasauvoja ja kaikkea, Anna kertoo.
Anna on aikuinen nainen, eikä seksileluissa ainakaan pitäisi olla mitään hävettävää, mutta kukapa kuitenkaan haluaisi niitä vanhempiensa nähtäviksi. Entä miten tilanne eteni?
– Mietin tosi pitkään mitä vastaisin siihen viestiin. Ajattelin että oisko pitänyt yrittää vääntää jotain hauskaa läppää, mutta ei tullut mitään mieleen. Kotiin mennessäni kassi oli siististi kiinni samassa nurkassa. En siis vastannut mitään. Kun seuraavan kerran nähtiin äidin kanssa, olin ihan korvat punaisina, mutta äiti ei ottanut asiaa puheeksi, eikä siitä ole puhuttu sen jälkeenkään. Ei äiti sitä kuvaa lähettänyt nöyryyttääkseen mua, varmaan vaan tiedoksi, että kannattaisiko ehkä piilottaa paremmin tuollaiset jutut. Kiitos äiti ymmärryksestä, anteeksi kovasti ja toivottavasti pystyt unohtamaan pikana mitä näit!
Tässä Annan äidiltään saama kuva kylpyhuonelöydöstä.

 
(Ylempi kuva on kuvituskuva, eikä liity tapaukseen. Kuva: Pixabay)
 
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.