Antti Kurhiselta shokkipaljastus TIS-treffeistä

Tosi-tv-veteraani Antti Kurhinen on yksi tämän vuoden Temptation Island Suomi -sarjan sinkkumiehistä, jotka koettelevat varattujen naisten uskollisuutta kumppanilleen.
Sarjan viimeisimmässä jaksossa Oona valitsi Kurhisen 24 tuntia kestäville unelmatreffeille, mutta kaksikko ei näyttänyt tulevan treffeillä toimeen sitten millään. Keskusteluista ei tullut mitään ja välit näyttivät suorastaan jäätäviltä. Kurhinen sai katsojilta kritiikkiä viileästä käytöksestään treffeillä ja nyt hän kertoo asiasta totuuden blogissaan.
Suorapuheinen Kurhinen täräyttää todellisen pommin treffien taustoista:
– Kukaan ei halunnut lähteä Oonan kanssa 24h reffeille :D!
Kurhinen kertoo uhrautuneensa treffeille viihteen puolesta.
Minua osoitettiin, että ”Antti ottaa luodin, se voi mennä Oonan kanssa 24 reffeille”.. Lol. Kiva kiitos vaan jätkät :D! Noh, en itsekkään olisi mielellään halunnut niille reffeille mennä, mutta tiesin että tämä on viihdeohjelma ja tottakai menen jos täytyy mennä.
Kurhisen mukaan unelmatreffit olivat hänelle enemmänkin painajaista.
– Oona oli todella vaikea tapaus, hän ei edes viittinyt yrittää tehdä tv viihdettä, vaan suurimmaksi osaksi vain sinnitteli ja oli todella töykeä mulle!
Kurhinen kertoo yrittäneensä kuvaustauoilla saada Oonaa hieman tsemppaamaan ja hän olikin myöntynyt, mutta kun kamerat alkoivat pyöriä, jäätävä käytös jatkui.
– Monesti halusin niin juosta pois ja haistattaa vaan pitkät, mutta ymmärsin, että pakko tää kestää jotenkin :D! Ette voi edes kuvitella mikä helpotus minulla oli, kun seuraavana päivänä minulle kamerasyhmä sanoi, että ”Se oli siinä Antti, voit poistuu”! Siis mä hypin ilosta kuin keijukainen, en muista milloin viimeksi olisi niin suurta helpotusta tuntenut sisälläni :DDD!
Lue tilitys kokonaisuudessaan Antti Kurhisen blogista!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.