Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin myrskyisässä suhteessa on jälleen tapahtunut uusi käänne. Tällä kertaa Arto jäi kiinni varastamisesta omalta vaimoltaan.
Pariskunta on jonkin aikaa asunut erossa toisistaan, ja Arto on majaillut tuttavansa luona. Johanna ei pariin viikkoon tiennyt miehen olinpaikkaa, mutta löysi tämän toissailtana eräästä heidän yhteisen tuttunsa asunnosta. Kun Johanna poistui asunnosta hetkeksi, alkoi Arto kaivella hänen käsilaukkuaan ja otti sieltä rahaa. Mies vannotti muita asunnossa olijoita olemaan kertomatta asiasta hänen vaimolleen. Johannan palattua muut asunnossa olijat kuitenkin paljastivat tapahtuneen, ja vaativat Artoa tunnustamaan varkauden, jonka hän kovan painostuksen jälkeen tekikin.
– Kyseessä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta, rahaa on hävinnyt monta kertaa ennenkin, pauhasi selvästi kiihtynyt Johanna puhelimeen.
– Tämä vain on ensimmäinen kerta kun se rotta saatiin kiinni itse teosta, ja nyt on todistajiakin, hän lisäsi.
Paikalla olleet miehet kaivoivat esiin myös Arton mukana tuomia suuria matkalaukkuja, joista löytyi Tukiaiselle kuuluvaa omaisuutta. Tässä vaiheessa Arto yritti tapansa mukaan karata paikalta, mutta miehet estivät hänen aikeensa. Uhkaavaksi muuttunut tilanne saatiin onneksi rauhoittumaan, mutta pariskunnan jatko on jälleen kerran vähintäänkin epäselvässä tilassa.
– Se mies puhuu aina rakkaasta vaimosta, uskollisuudesta ja luottamuksesta, mutta sitten tapahtuu tällaista. Isänikin on sanonut että kun se on kerran varastanut, tulee se varastamaan aina, Tukiainen puhisi puhelun päätteeksi.