Arto jäi kiinni varastamisesta – Johanna raivona

Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin myrskyisässä suhteessa on jälleen tapahtunut uusi käänne. Tällä kertaa Arto jäi kiinni varastamisesta omalta vaimoltaan.
Pariskunta on jonkin aikaa asunut erossa toisistaan, ja Arto on majaillut tuttavansa luona. Johanna ei pariin viikkoon tiennyt miehen olinpaikkaa, mutta löysi tämän toissailtana eräästä heidän yhteisen tuttunsa asunnosta. Kun Johanna poistui asunnosta hetkeksi, alkoi Arto kaivella hänen käsilaukkuaan ja otti sieltä rahaa. Mies vannotti muita asunnossa olijoita olemaan kertomatta asiasta hänen vaimolleen. Johannan palattua muut asunnossa olijat kuitenkin paljastivat tapahtuneen, ja vaativat Artoa tunnustamaan varkauden, jonka hän kovan painostuksen jälkeen tekikin.
– Kyseessä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta, rahaa on hävinnyt monta kertaa ennenkin, pauhasi selvästi kiihtynyt Johanna puhelimeen.
– Tämä vain on ensimmäinen kerta kun se rotta saatiin kiinni itse teosta, ja nyt on todistajiakin, hän lisäsi.
Paikalla olleet miehet kaivoivat esiin myös Arton mukana tuomia suuria matkalaukkuja, joista löytyi Tukiaiselle kuuluvaa omaisuutta. Tässä vaiheessa Arto yritti tapansa mukaan karata paikalta, mutta miehet estivät hänen aikeensa. Uhkaavaksi muuttunut tilanne saatiin onneksi rauhoittumaan, mutta pariskunnan jatko on jälleen kerran vähintäänkin epäselvässä tilassa.
– Se mies puhuu aina rakkaasta vaimosta, uskollisuudesta ja luottamuksesta, mutta sitten tapahtuu tällaista. Isänikin on sanonut että kun se on kerran varastanut, tulee se varastamaan aina, Tukiainen puhisi puhelun päätteeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

17 Kommenttia
 1. jaska sanoo

  meinaako ne nyt pikkuhiljaa erota oikeasti, vai onko tääkin taas vaan vanha matti-mervi kikka pysyä otsikoissa päivästä toiseen…

 2. Tiina sanoo

  Naisten hakkaajia ei pidä puolustaa millään tavalla. Myös vankilassa sellaiset miehet ovat alinta kastia. Upeaa, että Johannalla on kauneuden lisäksi myös rohkeutta! Valehtelevat naistenhakkaajat pitää saada kiinni, varastaminenkin vielä kaikenpäälle, voi luoja!

  1. Maisa sanoo

   Ei pidä tosiaan naisten hakkaajia puolustaa,mutta se on jo nähty,kuinka Tuksu pahoinpitelee,repii,puree ja raapii miestä,mutta koskaan ei Tuksu ole pystynyt osoittamaan,että hänessä olisi jälkä lyömisestä.On turhaa puhua,että mies pahoinpitelee niin,ettei jälkiä näy.Enkä todellakaan ihmettelisi,vaikka mies antaisi takaisin,ei ole pakko sitää jatkuvaa phoinpitelyä,vaikka onkin mies

 3. SaMani sanoo

  Kyllä tää ON NIIN NOLOOOOO!!! Tähänkö ollaan tultu??

 4. sandei sanoo

  saako ihan tosta vaan syyttää julkisesti toista varkaaks?tai julkasta sellasta väitettä,ilman,että edes yritetään osottaa jotain todisteita?Tämä metropoli on yks oikee tunkin käsikassara,joka sanelusta rustaa kaiken julki.Tukiaiset on ennenki syyttäny muita varkaudesta ja sitte se onkin ollut väärinkäsitys,niiku julianki kiinni jäämiset.

 5. Eihän sanoo

  se juttu nyt näin mennyt..
  Tuksu yrittää olla ovela, jotku ”retkut” ottanut mukaan kovistelemaan/kiristämään ja kuvaamaan Artoa..
  Tuksu järjestänyt koko esityksen kun pelkää tulevaa oikeudenkäyntiä.
  Jos Arto on jotakin ottanut niin omiaan vain.
  Tuksu käyttää rumia ja kieroja keinoja Arton mustamaalaamiseen..
  Yrittämiseksi se tosin vain jää!

 6. Pali sanoo

  Aika rohkeaa Metropolin julkaista Tuksun yksipuolisia lausuntoja varastamisesta, menee kunnianloukkauksen puolelle. Ja kaikkihan sen tietää, että tuksu on ryöstetty alvariinsa – hänen omien sanojensa mukaan.
  Tarkastakaa jatkossa faktat.

 7. epola.. sanoo

  taitaa ottaa Tuksua luonnon päälle? ku Arto PÄÄS SEISKAN RISTEILYLLE 🙂
  ite ei kelpaa enää kun valehtelemaan tänne amatööri netti kyhäelmään !! . HIHIHIHIHIH

 8. epola.. sanoo

  on todella surullista että alennutte auttamaan tuota väkivaltarikollista, miestään dissaamaan 🙁
  http://www.youtube.com/watch?v=TTsQSdJQUL0
  tuossakin on totuus AIVAN TOINEN … nainen on haahuillut komena iltana ettien miestään ..KALLIOSSA… ja ruinaten rahaa bodarilta yhtiö vastikkeisiin 😉
  se se on ”nolooooooo”

 9. Maria sanoo

  Hei älkää nyt viittikö. Okei johanna on täys turha ja pelle ja vaikka mitä mut ei toi Artokaan sen häävimpi ole! Lakatkaa mollaamasta Johannaa ja nostamasta Artoo ylöspäin kun molemmat on yhtä urpoja! Kyllähän se siinä videollakin nähtiin ettei Johku siinä yksin riehunut.

  1. MAISA sanoo

   No kyllä siinä videolla sen näki ja kuuli,kuka se hirviö on tuossa huushollissa.On ihan turha puhua miehen huutamisesta,kun yrittää hakea vaatteitaan,hullu ämmä repii ja riehuu.haluaisin nähdä sen ihmisen,joka itsensä hillitsee tuollaisessa tilanteessa,nytkin mies vain uhkasi Tuksua,ei lyönyt.Tuksun äidin kommenteista selviää hyvin myös kuka siellä kämpässä riehui.

   1. sandei sanoo

    ja artohan siellä uhkas poliisilla ja tunkki huus ei.

 10. tais napsahtaa sanoo

  Kuka enää uskoo Tuksun puheita kun se on kymmeniä kertoja jäänyt kiinni valehtelemisesta. Molemmat siskokset ovat ”väärinkäsittäneet” milloin mitäkin omaisuutta.

 11. Alexis sanoo

  Tää alkaa olla jo niin väsynyttä uutisointia,tuksu ei pääse otsikoihin ilman,että levittää tällaista törkyä miehestä.Satuin lauantaina näkemään tuksun Circuksessa,pitää ihmetellä ihmisten arvostelykykyä,jotka menevät tuksun keikoille.Mulle riitti kerta,en koskaan maksaisi euroakaan,jotta voisin katsella tuon elähtäneen sisarusparin lyllertämistä lavalla.Jos vertaa esim.Martina Aitolehteä ja tuksua,eroa on kuin yöllä ja päivällä,lisäksi tuksu käyttäytyy ylimielisesti,kuin omistaisi lattian,jolla kävelee.Naisena tunnen suurta häpeää,että vielä on tyyppejä,jotka ansaitsevat elantonsa tavalla,jolla tuksu ansaitsee.Tosin ei näyttänyt suuri yleisökään olevan innostunut tuksusta ja Juliasta,ne jotka eivät poistuneet lavan lähettyviltä,jäivät buuamaan todella äänekkäästi,muutamat tallensivat kännyilleen tuon farssin,jota tuksu lavalla veti.Ihmisten kommentit olivat niin törkeitä,ettei niitä edes kannata tähän kirjoittaa.
  Suomi on täynnä loistavia artisteja,joten pistää miettimään,miksi ravintolat tarjoavat tuollaista ala-arvoista ”artistia”kansalle,tosin ne kunnon artistit maksaa euroja,viina ja muutama satanen ei riitä palkkioksi

 12. joopa jpp sanoo

  Kai se iskä on Juliastakin samaa mieltä??
  ”että kun se on kerran varastanut, tulee se varastamaan aina” !
  Antasit Artolle rahaa, etkä pitäisi kaikkia itse. Omiaan on varmaan hakenut..

 13. maria sanoo

  Kenen luvalla olette edes penkoneet Arton laukkuja? Miksi Johanna olet etsinyt miestäsi monena iltana Kalliossa? Mutta koiraasi et etsi? 🙁 Kummia kavereita kyllä Artolla kun noin tekevät.. Eikö taaskaan Tunkki ilmoittanut poliisille? Niinkuin se rapujuhlien video? dollarin kuvat silmissä eukko taas.. ihan sama mitä paskaa suoltaa lehdille ja seiska ja metropoli maksaa… NOLOOO!!!!!

 14. n sanoo

  Jospa Arto vaan palkkansa otti?

Jä vastaus

Your email address will not be published.