BB-Jonnan jymypaljastus – salasuhde itseään huomattavasti vanhemman julkkiksen kanssa: ”Tuskin olin ainoa, jonka kanssa hän petti vaimoaan”

Sensuroimaton Nikotellen-podcast on taas syvien aatosten äärellä, kun Niko Saarinen ja Jonna Saari keskustelevat seksistä, seurustelusta ja parisuhteista.

Niko ja Jonna olivat viime viikonloppuna kiltisti sunnuntai-iltaan asti, kunnes he lähtivät ”yksille”. Hauskaa oli ja Jonnan lähdettyä kotiin Nikon ilta jatkui käytännössä seuraavaan päivään asti. Hän lähti matkaan kolmen heteromiehen kanssa ja heräsi maanantaina sängystä miehen vierestä. Kuuntele podcastista, miten Nikon ilta eteni!

Niko kertoo, että yksi heteroista oli harmitellut, että Jonna ei ollut enää mukana, koska hän ihailee Jonnan ”daisuja”. Jonna ihmettelee ilmausta, mutta suunnittelee laittavansa ensi kerralla ”kannut kaakkoon”.

Sunnuntaina baarissa Nikolla oli ollut käynnissä silmäpeliä kiinnostavan miehen kanssa, joka sitten yhtäkkiä katosi. Niko teki hänesta someen etsintäkuulutuksen ja sai yllätyksekseen maanantaina vastauksen. Tämän jälkeen Niko ja kyseinen mies ovat viestitelleet tiiviisti Snapchatissa niitä näitä. Niko ei ole vielä kehdannut kysyä onko mies homo, vai roikottaako hän vain Nikoa ”löysässä hirressä”.

Jonna puolestaan on alkanut pohtia voisiko hän olla biseksuaali. On kuitenkin yksi seikka, joka häntä arveluttaa asiassa suuresti. Kuuntele podcastista, mikä se on!

Niko kertoo uusista vaiheista ”Herra Nuuksion” kanssa. He olivat siis aiemmin sopineet tapaamisen, mutta mies oli Tampereella. Seuraavakin tapaaminen vesittyi, koska mies oli sairaana. Niko ajatteli silloin, että se oli siinä, mutta kuitenkin nyt tapasi miehen. He olivat kauppakeskus Redissä treffeillä, jotka menivät Nikon mielestä erittäin hyvin. Kuuntele podcastista Nikon yksityiskohtainen selvitys ihanista treffeistä ja mikä yllättävä seikka varjostaa sunnuntaiksi sovittuja seuraavia treffejä.

Niko ja Jonna vastaavat ohjelmassa kysymyksiin sopimattomista suhteista ja suuresta ikäerosta. Nikolla on aiheesta ”hiton paljon” kokemuksia ja hän paljastaa mm. olleensa 15-vuotiaana 32-vuotiaan miehen kanssa. Hän myös kertoo sensuroimattoman yksityiskohtaiseti kokemuksistaan varattujen miesten kanssa. Ja  sitten Jonna tekee todellisen jymypaljastuksen!

Jonna kertoo, että noin 15 vuotta sitten naimisissa ollut ja Jonnaa huomattavasti vanhempi ”iso julkkis” kirjoitteli Jonnan kanssa Irc-Galleriassa yksityisviestejä joka päivä. Eräänä päivänä he sitten lopulta tapasivat hotellihuoneessa ja harrastivat seksiä. Mies ei ollut Jonnan makuun, mutta tämän julkisuus oli huumannut hänet. Jonna uskoo ettei ollut varmasti ainoa, jonka kanssa mies petti vaimoaan. Mies on sittemmin eronnut ja näin jälkeenpäin ajatellen Jonna toteaa, että kokemus oli ällöttävä ja väärin.

Mutta voiko sinkkuihminen tehdä huorin? Kuuntele podcastista Nikon ja Jonnan mielipide asiasta.

Kaksikko lukee suureen ikäeroon liittyen myös kuuntelijoiden tarinoita, esimerkiksi entisen ala-asteopettajan ja sittemmin aikuiseksi kasvaneen oppilaan suhteesta. Myös muista oppilaiden ja opettajien suhteista kuullaan hurjia paljastuksia, joista yhden Niko kokee erityisen likaiseksi. Kuuntele tarina alta!

Niko ja Jonna kertovat lopuksi mielipiteensä 24-vuotiaasta SM-liigajääkiekkoilijasta, joka tuli kaapista ja seurustelee 64-vuotiaan norjalaisen yritysjohtajan kanssa. Arvaatko, mitä mieltä he ovat asiasta?

Kuuntele nämä ja monet monet muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.