Bussiaikataulut muuttuvat vuodenvaihteessa

Bussiaikatauluihin tulee muutoksia 1. tammikuuta 2012. Tarkat tiedot uusista aikatauluista saa Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta sekä asiakaspalvelukeskuksen palvelunumerosta.
Osa bussiaikatauluista muuttuu vuoden vaihteen myötä. Tarkat päiväkohtaiset aikataulut saa Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi. Matkapuhelimen käyttäjää palvelevat mobiiliaikataulut osoitteessa m.matkahuolto.fi. Aikatauluhaku kattaa pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuorojen aikataulutiedot. Internetsivujen aikatauluhaun kautta voi myös ostaa bussi- ja paikkalippuja.
Paikallis- ja seutuliikenteen aikataulutiedot paikkakunnittain saa Matkahuollon paikallisliikenteen reittioppaista, joita on käytössä jo 21 eri alueella. Reittioppaat löytyvät kukin omasta osoitteestaan esim. http://lansiuusimaa.matkahuolto.info, http://tampere.matkahuolto.info ja http://turku.matkahuolto.info.
Aikataulu- ja hintatiedot saa myös Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta numerosta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee ma-pe klo 8–19. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,71 €/min + pvm.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.