Eläimiinsekaantuja pyytää kemiallista kastraatiota päästäkseen vankilasta

Eläimiin sekaantumisesta useita kertoja vankilaan tuomittu Michael Bessigano, 46, on anonut kemiallista kastraatiota päästäkseen pois vankilasta. Bessiganon uhreihin kuuluvat muun muassa kana ja rottweiler.  Kemiallinen kastraatio tarkoittaisi kuukausittain saatavaa testosteronia vähentävää pistosta.
Bessiganon asianajaja Jennifer Soble totesi, että useita vankilatuomioita saaneen miehen tapaus on erikoinen. Hänen mukaansa kemiallinen kastraatio olisi miehelle huomattavasti parempaa kuntoutusta kuin vankilassa oleminen.
– Herra Bessiganon mieltymykset ovat lähes varmasti seurausta hänen äärimmäisen traumaattisesta lapsuudestaan. Hän ei saanut kiintymystä vanhemmiltaan, joten hän haki sitä eläimiltä, asianajaja totesi.
Bessigano tuomittiin ensimmäisen kerran eläimiin kohdistuvasta seksuaalisesta teosta vuonna 1993, jolloin uhrina oli koira, joka menehtyi rikoksen seurauksena. Vuonna 2002 mies pidätettiin, kun hän oli kyninyt kanan ja harrastanut sen kanssa seksiä. Vankilassa Bessiganon kerrotaan maalanneen kehoonsa raitoja ja kutsuneen itseään ”kissojen herraksi”.
Edellisen kerran mies pidätettiin vuonna 2013, jolloin hän oli käyttänyt hyväkseen lintua. Hän sai tuomion eläimeen sekaantumisesta ja eläinrääkkäyksestä. Bessigano pyysi kastraatiota sen jälkeen, kun hän oli rikkonut ehdonalaistuomiotaan pitämällä hallussaan siveetöntä materiaalia.
Lähde: The Sun