Ennakkotunnelmia

Anssi & Heikki: Matkalla
Anssi & Heikki: Matkalla

Jännittäessämme tuhkapilven varjostamaa lentomme kohtaloa ja pakkauksen aloittamista käytämme muutaman sanasen matkamme ja itsemme esittelyyn:

Idea syntyi viime joulun aikoihin, luettuamme Jack Kerouacin Matkalla-kirjan josta inspiroiduimme ja päätimme myös itse lähteä matkalle USA:n halki. Lennämme 27. päivä perjantaina San Franciscoon, josta otamme auton ja ajamme sen mantereen läpi New Yorkiin, perille saavumme Juhannusaatoksi. Matkan varrella näemme jenkkilän suurimmat kaupungit, ajamme lähes 7000km ja kirjoitamme musiikkia, josta toivottavasti myös kaikki te lukijat pääsette nauttimaan. Matkan tarkempi aikataulu on vielä avoin, jos joku kaupunki miellyttää, vietämme siellä useampia päiviä ja päinvastoin. Suomeen olisi tarkoitus palata 1. päivä heinäkuuta, mutta sitä ei kannata vielä niin miettiä. Tullaan kun tullaan.

Suunniteltu matkareitti:

San Francisco – Los Angeles – Las Vegas – Grand Canyon – Flagstaff – Albuquerque – Santa Fe – Amarillo – Oklahoma – Memphis – New Orleans – Panama – Jacksonville – Washington D.C. – New York

Vielä lyhyet esittelyt meistä:

Anssi Valtteri Valikainen (kuvassa alla) on 24-vuotias kemiläinen, nykyisin lahtelaistunut näyttelijä/muusikko.  Hän uskoo matkailun henkisesti parantavaan vaikutukseen ja siksi pitääkin siitä niin paljon. Anssi on myös suuri kulinaristi niin ruoan kuin juomankin saralla ja nauttii niistä melkein yhtä paljon kuin reissaamisesta. Matkalta hän toivoo löytävänsä uusia lähteitä sävellystyöhön, itsensä ja kenties jopa tulevan elämänsä rakkauden.
Heikki Tapio Mäkäräinen (kuvassa yllä) on 22-vuotias alunperin kajaanilainen, mutta nykyisin lahtelainen näyttelijä/laulaja/tuottaja. Hän myös sanoittaa ja kirjoittaa, kuten nytkin, padambamdish. Parin kiireisen vuoden jälkeen hän odottaa reissulta irtiottoa arjesta, mutta myöskin uusia kokemuksia niin taiteen kuin henkitieteidenkin saralla. Mäkäräinen on hyvin luonnonläheinen ihminen, niin luonnonläheinen kuin kaikelle allerginen ihminen voi olla, ja odottaa löytävänsä uudella maalla itsestään jotain täysin uutta. Ruuasta puhuttaessa hän uskoo terveen ja orgaanisen ruoan parantavaan vaikutukseen, mutta tästä reissusta puhuttaessa hän uskoo Jumalaan, ollaanhan nyt kumminki jenkkilään menossa.

Matkamme alkakoon!

Ainiin se pakkaus…


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

1 Kommentti
  1. Fagu sanoo

    Jopas kuulostaa kiltiltä.. Ei me pelätä, toteuttakaa vaan itseänne. Myös Youtube-päivityksiä vaaditaan!

Jä vastaus

Your email address will not be published.